Продукти
Вашата поръчка

Пералня Electrolux EW6F349BS

Пералня Electrolux EW6F349BS
Out Of Stock
Пералня Electrolux EW6F349BS
Вземи този продукт с безплатна доставка
869.00лв.
979.00лв.
  • Stock: Out Of Stock
  • Арт. №: EW6F349BS
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

Пералня Electrolux EW6F349BS е мощна и енергоспестяваща пералня с предно зареждане, която ще ви помогне да измивате вашите дрехи по-ефективно и лесно. Със своя капацитет от 9 кг, тя може да измие голямо количество пране за кратко време. С пералнята Electrolux EW6F349BS ще имате възможност да избирате от 14 различни програми, включително Есо 40-60, Памук, Синтетика, Деликатни, Бърза 14 мин., Изплакване, Центрофуга/Изпомпване, Антиалергична с програма, олекотени завивки, коприна, вълна, спорт, outdoor (външни дрехи) и деним (дънки).

С пералнята Electrolux EW6F349BS ще имате контрол над всеки аспект на прането. Тя разполага с електронен дисплей и програма, предназначена специално за копринени тъкани с внимателно изпиране и центрофуга. Системата SensiCare регулира параметрите на програмата спрямо обема на прането, като използва по-малко време, енергия и вода при по-малки зареждания и предотвратява ненужното дълготрайно пране, което захабява дрехите.

Опцията SoftPlus осигурява равномерно разпределение на омекотителя за тъкани по цялото пране. Всяка нишка е достигната и всяка дреха е по-мека и ухаеща приятно. Програмата за пране с прахта комбинира пералнята с високо ефективно изпиране за премахване на бактерии и алергени от дрехите. Технологията Fuzzy Logic адаптира програмата в зависимост от прането.

Пералнята Electrolux EW6F349BS разполага също с система за изплакване без пяна, защита за деца, защита от преливане и функция за отложен старт. Тя е снабдена с инверторен мотор, който гарантира по-ниско ниво на шум при центрофугиране. С високо ниво на шум при центрофугиране от 76 dB(A), тази пералня ще ви предложи спокойствие и удобство при измиване на дрехи.



Гаранция физическо лице: 2 години

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.