Продукти
Вашата поръчка

Хладилници без камера

В нашата категория хладилници без камера ще откриете качествени големи и малки хладилници без камера. Възползвайте се от нашите по-ниски цени.

Производител: Indesit
Хладилникът без вътрешна камера Indesit SI61W е перфектното решение за всеки дом. Със своя изчистен и модерен дизайн, той ще придаде стил и елегантност на всяка кухня. С общ капацитет от 322 литра, той предлага достатъчно пространство за съхранение на хранителни продукти за цялото семейство. Технич..
698.00лв. 790.00лв.
Производител: Atlantic
Хладилникът с вътрешна камера ATLANTIC AT 2653 е перфектното решение за съхранение на вашите храни. Съчетавайки елегантен дизайн и високо качество, този хладилник е идеален избор за вашия дом. Технически характеристики: Енергиен клас: F Обем на хладилната част: 255 литра Автоматично размра..
439.12лв. 499.00лв.
Производител: LG
Хладилникът с една врата LG GLT 51PZGSZ е перфектното решение за вашата кухня. Със своя енергиен клас E, той е енергоспестяващ и щади околната среда. С общ капацитет от 386 литра, можете да съхранявате всичките си продукти без проблеми. Този модел разполага с NO FROST функция, която предотвратява о..
1,490.00лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)