Продукти
Вашата поръчка

Аксесоари

Предлагаме ви разнообразие от аксесоари за телевизори, като антени и цифрови приемници, кабели и др.

Производител: Paco Star
Представяме ви Цифров приемник Paco Star CT 6212 - най-новият модел на пазара, който ще ви впечатли със своите възможности и функционалности. Този телевизионен приемник е оборудван с FullHD резолюция, DVB-T/T2 и DVB-C тунери, които гарантират отлично качество на изображението. Технически характ..
54.00лв.
Производител: Esperansa
Стойката предлага изключителна функционалност и гъвкавост, които ще ви позволят да се наслаждавате на вашия телевизор от всякъде в стаята.  Характеристики: Стенен монтаж Регулируемо разстояние на телевизора от стената: 55-220 мм Хоризонтално регулиране на ъгъла на въртене: до 180 град..
28.00лв.
Производител: Paco Star
Цифровият приемник Paco Star CT9212 е комбиниран HD кабелен и ефирен DVB-C, DVB-T/T2 приемник с iptv. Той е идеален за каравани, камиони и други превозни средства, благодарение на своя компактен размер и възможността за свързване с адаптер 12V/2A (не е включен в комплекта). Този приемник разполага ..
54.00лв.
Производител: SKYMASTER
Цифров приемник SKYMASTER е най-новото поколение приемник, предназначен за приемане на цифрови телевизионни програми. Той е съвместим с най-новите стандарти за цифрово предаване, включително MPEG4 DVB-T/T2, HD DVB-T и SD DVB-T. Технически характеристики: Видео формат: 16:9, 4:3, Pan&Scan, Lete..
42.00лв.
Цифром приемник Thomson THT 504+Продуктови параметри:Plug&Play инсталиранеЕлектронен ТВ гид (EPG)Резервиране на събитие директно от EPGUSB: Запис, мултимедия, обновяване на софтуер1000 канала памет капацитетТелетекст, многоезични DVB субтитри и звукНова технология в тунера за отлично приеманеDol..
49.00лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)