Продукти
Вашата поръчка

Тигани

Удобни електрически тигани и тави за вкусно приготвена храна. Предлагаме електрически тиган за палачинки, с капак или мултифункционален.

Производител: Elekom
Електрическият тиган Elekom ЕК 2008 М е перфектното решение за всички любители на вкусната и здравословна храна. Той предлага максимална мощност от 1500W, която ви позволява да приготвяте разнообразни ястия по бърз и лесен начин. Този мултифункционален електрически тиган е идеален за пържене, задуш..
72.00лв.
Производител: Elekom
Електрическият тиган Elekom ЕК 3038 M е универсален уред с широко приложение в кухнята. Той е идеален за претопляне и приготвяне на месо, местни изделия, риба, морски дарове, зеленчуци, пица, супи и всякакви ястия. С размери 30 x 38 см, тиганът предлага достатъчно пространство за готвене на големи к..
81.00лв.
Производител: First
Искате да приготвите вкусни и перфектно изпечени палачинки у дома? Тогава уредът за палачинки First FA 5307 2 е идеалният избор за вас! С него можете да се насладите на свежи и вкусни палачинки в секунди. Технически характеристики: Диаметър: 20 cm Изключително дълъг кабел Индикатор за мощн..
44.00лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)