Продукти
Вашата поръчка

Влагоуловители и овлажнители

Влагоуловители и овлажнители за въздух на отлична цена. При нас ще намерите домашен битов влагоуловител, инверторен, професионален, за гардероб, за баня. Предлагаме ви също така и различни вариант овлажнител за въздух, вариант и с етерични масла, малък, мини или голям овлажнител за въздух, стаен, с йонизатор.

Производител: Muhler
Въздухопречиствателът Muhler APM-200UV е иновативно устройство, което осигурява чист и здравословен въздух във вашия дом или офис. Той е снабден с най-новите технологии за пречистване на въздуха, които гарантират ефективност и качество на филтрацията. Технически Характеристики: Пречиствател за в..
149.00лв. 199.00лв.
Производител: Gree
Влагоуловителът GREE Aovia GDN20BE K5EBA1A е идеалното решение за поддържане на оптимална влажност във вашето помещение. Той разполага с високоефективна технология за сушене, която осигурява надеждна защита от влага и мухъл. Със своите многофункционални възможности, този влагоуловител е перфектен за..
395.00лв.
Производител: Homa
Влагоуловителът HOMA HDH 10T20 е идеалното решение за поддържане на оптималната влажност във вашето жилище или офис. Този модерен уред е снабден с високоефективна технология, която осигурява ефективно премахване на влагата и праха от въздуха, създавайки по-здравословна и комфортна обстановка за вас ..
207.00лв. 259.00лв.
Производител: Homa
Влагоуловител HOMA HDH 20T33 е перфектното решение за поддържане на оптималната влажност във вашето жилище или офис. Този високоефективен уред е снабден с най-новите технологии и функции, които гарантират качествено и здравословно въздуховодене.Технически характеристики: Висок капацитет на влагоабс..
299.00лв. 349.00лв.
Производител: Homa
Влагоуловител HOMA HDH 20T55 е перфектното решение за премахване на влагата и праха от въздуха във вашето домакинство. С висок капацитет на влагоабсорбиране до 20 литра на денонощие, този уред е способен да се справи с всякакъв вид влага и да осигури по-чист и здравословен въздух в помещението. Тех..
330.00лв. 360.00лв.
Производител: Rohnson
Влагоуловителът Rohnson R 91110 е идеалното решение за премахване на излишната влага във вашия дом или офис. Снабден с висококачествени функции и иновативни технологии, този влагоуловител ще се погрижи за оптималната влажност в помещението и ще създаде комфортна и здравословна среда за вас и вашето ..
310.00лв. 349.00лв.
Производител: Rohnson
Влагоуловител Rohnson R 91416 е перфектното решение за поддържане на оптимална влажност във вашето жилище или офис. Този влагоуловител е снабден с висококачествена технология и функции, които гарантират ефективност и удобство при управлението на влажността.Технически характеристики: Капацитет за ..
399.00лв. 449.00лв.
Производител: Rohnson
Влагоуловителът Rohnson R 9577 е перфектното решение за задържане на влагата и поддържане на оптимално ниво на влажността във вашия дом. Снабден със съвременни технологии и удобни функции, този влагоуловител предлага ефективно изсушаване и осигурява чист и свеж въздух във всеки кът на пространството..
439.00лв. 519.00лв.
Производител: Rohnson
Влагоуловителът Rohnson R 9612 е идеален за поддържане на оптимална влажност във вашия дом или офис. Снабден с високоефективен компресор и иновативна Турбо система за сушене на дрехи, този влагоуловител гарантира ефективно изсушаване на въздуха в помещения с площ до 45 m². Технически характеристи..
339.00лв. 359.00лв.
Производител: Singer
Влагоуловителът Singer SDHM 10L е перфектното решение за премахване на излишната влага във вашето помещение. Снабден с високоефективен двигател и набор от усъвършенствани функции, този влагоуловител осигурява оптимална влажност и по-чист въздух в дома или офиса ви. Технически характеристики: Кап..
354.00лв.
Производител: Singer
Влагоуловителът с йонизатор Singer SDHM 10L Smart Ion е перфектното решение за поддържане на здравословна и чиста атмосфера във вашето жилище или офис. Със своя капацитет на изсушаване от 10L, този уред е подходящ за помещения до 40 m². Този влагоуловител разполага с функция йонизатор, която помага..
329.00лв.
Производител: Tesy
Влагоуловител Tesy DHF 10 CELПродуктови параметри:Атрактивен дизайнСензор за влажностАвтоматично размразяванеПредотвратява мухъл и влагаИдеален за изсушаване на пранеУдобна дръжкаМясто за съхранение на шнураКонтролира влажността в помещението през есенно зимният сезонПодходящ за бани и други влажни ..
321.00лв. 365.00лв.
Производител: Tesy
Влагоуловителът Tesy DHF 20 CEL е перфектното решение за поддържане на оптимално ниво на влажност във вашето жилище или офис. Със своя атрактивен дизайн и ниско шумово ниво, той ще се впише перфектно във всяко пространство.Технически характеристики: Номинална мощност: 378W (макс.) Препоръчител..
410.00лв. 465.00лв.
Производител: Singer
Приветствайте чистия и здравословен въздух във вашето домакинство с влагоуловителя с йонизатор Singer SDHM 16L PURE DRY Ion. Този мощен уред е създаден да премахва излишната влага от помещения до 60 кв.м., осигурявайки ви комфорт и здравословна атмосфера. Технически характеристики: Капацитет на ..
479.00лв.
Производител: Singer
Влагоуловителът с йонизатор Singer SDHM 20L PURE DRY Ion е перфектното решение за поддържане на здравословна и чиста атмосфера във вашето жилище или офис. Снабден с висококачествен йонизатор, този влагоуловител осигурява ефективно изсушаване на въздуха, като същевременно подобрява качеството му.Техн..
509.00лв.
Производител: Rohnson
Rohnson Обезвлажнител R-9920Технически характеристики: Капацитет на изсушаване(35°C 80%RH): 20 л./24 часа За площ до 120 m² Компресор с екологичен охлаждащ газ – R 290 Вместимост на резервоара за вода: 6,5 л. Работна температура 5°C-32°C Избор на режим според помещението на работа (Спалня, Дне..
499.00лв. 529.00лв.
Показани 1 от 16 | 16 (1 Страници)
Използвайки този сайт се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече вижте тук