Продукти
Вашата поръчка

Диспенсери

Диспенсери за вода, подходящи както за студена, така и за топла вода.

Производител: Finlux
Със своята изключителна функционалност и впечатляващи технически характеристики, автоматът за вода Finlux FWD 2041 D е перфектното решение за вас. Този модел е оборудван с компресорно охлаждане, което гарантира, че винаги ще имате свежа и освежаваща студена вода. Температурата на студената вода мож..
229.00лв.
Производител: Muhler
Автоматът за вода Muhler WD 31 CTD е перфектното решение за вашите нужди от чиста и охладена или загрята вода. Със своите високи технически характеристики, той предлага надеждна и удобна функционалност. Технически характеристики: Диспенсър за вода Мощност на загряване: 420W Мощност на охла..
175.00лв. 185.00лв.
Производител: Elite
Автомат за вода Elite WDC 2557 - бял Автоматът за вода Elite WDC 2557 бял е перфектното решение за вашата офисна или домашна среда. Със своя стилен и модерен дизайн, той не само осигурява лесен достъп до прохладна и топла вода, но и добавя естетическа стойност на вашия интериор. Технически характер..
279.00лв. 306.00лв.
Производител: Elite
Диспенсерът за вода ELITE WDE 2537 е перфектното решение за вашата офисна среда или дом. Този модерен диспенсер предлага електронно охлаждане и затопляне на водата, за да задоволи всички вашите нужди за хидратация през целия ден. Технически Характеристики: Диспенсер за вода/ електронно охлаждане..
99.00лв.
Производител: Elite
Диспенсърът за вода (компресор) ELITE WDC 2558 е перфектното решение за вашите нужди от студена и гореща вода. Със своя модерен дизайн и високи технически характеристики, този диспенсър е идеален за дома, офиса или други обществени места. Технически Характеристики Диспенсер за вода/ компресор ..
299.00лв. 337.00лв.
Производител: Elite
Диспенсърът за вода Elite WDC 0556 е перфектното решение за дома или офиса ви. Със своя стилен дизайн и висококачествени функции, той ще осигури лесен и удобен достъп до студена и топла вода по всяко време на деня. Технически характеристики: Обем на резервоара за топла вода: 1 литър Обем на р..
245.00лв. 274.00лв.
Производител: Rohnson
Диспенсърът за вода Rohnson R 9708 е перфектното решение за всички, които търсят удобство и комфорт при консумацията на вода. Със своите многофункционални възможности и стилно излъчване, този диспенсър е идеалният избор за дома, офиса или друго работно място. Технически характеристики: Функции п..
259.00лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)