Продукти
Вашата поръчка

ПЕРАЛНЯ AEG LFR85166OE

 ПЕРАЛНЯ AEG LFR85166OE
ПЕРАЛНЯ AEG LFR85166OE
Вземи този продукт с безплатна доставка
1,849.00лв.
2,099.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: LFR85166OE
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

  • STEAM REFRESH: Използвайки функцията Steam Refresh, можете бързо и лесно да освежите вашите дрехи. Тя премахва неприятните миризми и изглаждане на дрехите в само 25 минути.
  • UNIVERSALDOSE PODS: Системата UniversalDose ви позволява да измерите точното количество препарат за пране за всяко пране. Това гарантира оптимални резултати и икономия на до 60% от препарата.
  • PRECISEWASH: Функцията PreciseWash осигурява перфектно изпиране на всеки вид тъкан. Тя разпознава типа и количеството дрехи в барабана и автоматично настройва програмата за оптимални резултати при намалена консумация на енергия и вода.
  • AEG CONNECTED: С My AEG Care можете да свържете пералнята си към вашия смартфон и да контролирате и управлявате прането от разстояние. Това ви дава възможност да следите прогреса, да настройвате програми и да получавате съвети за по-добри резултати.

Гаранцията на продукта е 2 години.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.