Продукти
Вашата поръчка

Electrolux EWH 15 Q U EEC

Electrolux EWH 15 Q U EEC
Electrolux EWH 15 Q U EEC
Вземи този продукт с безплатна доставка
239.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: EWH 15 Q U EEC
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

Търсите компактен и удобен бойлер, който да отговаря на вашите нужди за нагряване на вода? Electrolux EWH 15 Q U EEC е идеалният избор за вас! Със своите технически характеристики и иновативни функции, този бойлер ще ви осигури удобство и комфорт в дома ви.

С капацитет от 15 литра, този модел е подходящ за монтаж под мивката. Независимо от това дали пространството ви е ограничено, този бойлер ще намери място във вашия дом. И с избора на модели с долни или горни връзки, можете да инсталирате устройството според местоположението на водоснабдяването.

Системата за защита от корозия Protect Tank е гаранция за дълготрайност и надеждност. Вътрешният резервоар и нагревателният елемент са покрити с фино диспергирано емайлово покритие, а магнезиевият анод с повишено тегло предпазва от корозия. Така, вие можете да се наслаждавате на гореща вода без притеснения за състоянието на бойлера.

С мощен нагревателен елемент от 2000 Вт, Electrolux EWH 15 Q U EEC нагрява водата до максимална температура за само 23 минути. Благодарение на бързото нагряване, вие няма да чакате дълго време за гореща вода във вашата баня или кухня.

Този бойлер разполага и с икономичен режим, който ви позволява да спестите енергия. В режим ECO водата се загрява до 55 °C, което е достатъчно за повечето вашите нужди.

Electrolux предлага 5-годишна гаранция за вътрешния капацитет и 2-годишна гаранция за електрическите компоненти.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.