Продукти
Вашата поръчка

Блендер Rohnson R 596 - неръждаема стомана с 4 остриета

Блендер Rohnson R 596 - неръждаема стомана с 4 остриета
Блендер Rohnson R 596 - неръждаема стомана с 4 остриета
85.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: R 596
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

Блендер Rohnson R 596 - мощност и удобство в едно



Технически характеристики:


Мощност: 1000 W


Чаши без BPA: 2 бр. по 0,8 л


Нож от неръждаема стомана с 4 остриета и титаниево покритие


2 бр. капачета за удобно пренасяне и съхранение на напитките


Защита на мотора от прегряване


Гаранция физическо лице: 2 години

Блендерът Rohnson R 596 е перфектният помощник във вашата кухня. С мощност от 1000 W, той с лекота смилва и блендира всички видове съставки, за да създаде невероятни напитки и ястия. Независимо дали сте фен на плодовите смутита, кремообразните сосове или ледените коктейли, този блендер ще ви помогне да ги приготвите бързо и лесно.


В комплекта са включени две чаши без BPA, всяка с обем от 0,8 литра. Те са идеални за сервиране на напитките директно от блендера или за пренасяне и съхранение на вашите любими смутита. С нож от неръждаема стомана с 4 остриета и титаниево покритие, блендерът Rohnson R 596 гарантира перфектно смилане на съставките и гладка текстура на вашите напитки.


Блендерът разполага също със защита на мотора от прегряване, което го прави изключително безопасен за употреба. Можете да го използвате без грижи и да се наслаждавате на вкусните си напитки, знаейки, че сте в безопасност.



Придайте свежест и вкус на вашата кухня с блендера Rohnson R 596. Насладете се на вкусни смутита, кремообразни сосове и ледени коктейли, приготвени бързо и лесно. Поръчайте сега и открийте нови гастрономични възможности!



Гаранция: 2 години

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.