Продукти
Вашата поръчка

Чопър Rohnson R 5105

Чопър Rohnson R 5105
Чопър Rohnson R 5105
49.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: R 5105
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

Здравейте и добре дошли в света на Rohnson R 5105 - иновативен продукт, който ще промени начина, по който готвите! Този мощен кухненски робот ви предлага безкрайни възможности за приготвяне на разнообразни ястия, без да ви отнема много време и усилия.

Характеристики на Rohnson R 5105:
  • Мощност: 400 W
  • Звуково налягане: 85 dB
  • Напрежение: 220-240 V ~50Hz
  • Капацитет: 500 мл

С Rohnson R 5105 ще можете да смесвате, нарязвате и разбивате с лекота. Неговата впечатляваща мощност от 400 W ще се справи с всяко предизвикателство в кухнята. Забравете за умората и загубата на време, защото този кухненски робот ще ви помогне да приготвите вкусни ястия без усилия.

С Rohnson R 5105 ще можете да се насладите на перфектно нарязани зеленчуци, пюрета, кремове и много други. Неговият капацитет от 500 мл ви позволява да приготвяте големи количества храна, без да се налага да работите поетапно.

Този кухненски робот е снабден със звукова индикация, която ви уведомява за неговата работа. С 85 dB звуково налягане, няма да пропуснете момента, в който вашето ястие е готово.

Разнообразието от функции, които Rohnson R 5105 предлага, ви позволява да създавате различни ястия и да се наслаждавате на кулинарни изживявания от световна класа. От смесване и нарязване до разбиване и пюриране, този кухненски робот е вашето незаменимо помощниче в кухнята.



 2-годишна гаранция

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.