Продукти
Вашата поръчка

Бойлер Atlantic Steatite Turbo 80 литра

Бойлер Atlantic Steatite Turbo 80 литра
Бойлер Atlantic Steatite Turbo 80 литра
Вземи този продукт с безплатна доставка
335.00лв.
389.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: Steatite Turbo 80 литра
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

Бойлер Atlantic Steatite Turbo 80 литра

Atlantic Steatite Turbo 80 литра е надежден и ефективен бойлер, който ще осигури непрекъснато топла вода във вашата домакинство. Със своята висока мощност от 2100W и обем от 80 литра, този бойлер е идеалното решение за семейства с повече от 3 души.

Стилният дизайн на бойлера го прави подходящ за всяка баня или кухня. Той може да бъде монтиран вертикално, което го прави удобен за инсталация в ограничени пространства. Също така, Atlantic Steatite Turbo 80 литра е снабден с магнезиев анод, който гарантира дълъг живот на водосъдържателя и предпазва от корозия.

Емайлираният водосъдържател осигурява висока термична изолация и предотвратява загубата на топлина. Сухият керамичен нагревателен елемент, разработен по уникална патентована технология, е адаптиран за работа в райони със силно варовита вода. Това гарантира ниска мощност на повърхността от само 4W/sm² и предпазва от натрупване на котлен камък.

Atlantic Steatite Turbo 80 литра отговаря на европейските стандарти за електробезопасност и защита на потребителя, съгласно класификация IP 24. Този бойлер е снабден с термометър, който ви позволява да контролирате температурата на водата. Също така, благодарение на изолацията с висока плътност, Atlantic Steatite Turbo 80 литра предлага допълнителна икономия на електроенергия.

С време за нагряване при 75°C от 181 минути, този бойлер е изключително ефективен и ще ви осигури бърз достъп до топла вода. Термостатът на бойлера е от балонен тип, което позволява до 20% енергоспестяване.

Atlantic Steatite Turbo 80 литра е с размери B/Ш/Д: 87,6/43,3/45,1 см, което го прави компактен и лесен за инсталация. Той е окомплектован с месингов клапан на ½ и е с енергиен клас C, който гарантира икономична експлоатация.

Гаранцията на бойлера Atlantic Steatite Turbo 80 литра е за физически лица и важи в продължение на 7 години

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.