Продукти
Вашата поръчка

Кафеавтомат Philips EP3241 50

Кафеавтомат Philips EP3241 50
Кафеавтомат Philips EP3241 50
Вземи този продукт с безплатна доставка
989.00лв.
1,049.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: EP3241 50
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други
Насладете се на вкусното кафе с кафеавтомата Philips EP3241 50. Този модерен и удобен кафеавтомат ще ви предостави перфектен резултат без усилие и за кратко време. С него можете да се насладите на 5 различни кафе напитки на едно докосване разстояние, включително капучино, еспресо, кафе, лате макиато и гореща вода. Независимо от вашите предпочитания, този кафеавтомат ще ви предложи напитка, която ще задоволи вашите вкусови преференции.

Системата LatteGo на кафеавтомата Philips EP3241 50 ви позволява да създавате кадифеногладка млечна пяна, която ще придаде на вашето кафе още по-голямо удоволствие. Смесвайки млякото и въздуха в цилиндричната камера за разпенване, системата LatteGo осигурява гъст слой млечна пяна с подходяща температура, без да пръска или разлива. Вашето капучино никога не е било по-вкусно и по-лесно за приготвяне.

С кафеавтомата Philips EP3241 50 можете да избирате от различни настройки за силата на аромата, дължината на кафето и млякото, както и настройки за температурата. Така можете да персонализирате вашата напитка и да я направите точно по ваш вкус. Керамичните мелачки на кафеавтомата са изключително издръжливи и могат да се регулират в 12 стъпки, за да можете да получите зърна с различна степен на смилане - от изключително фино прахообразно смилане до грубо смилане.

Системата Aroma Extract на кафеавтомата Philips EP3241 50 интелигентно постига оптимален баланс между температурата на приготвяне и извличането на аромата. Тя поддържа температурата на водата между 90 и 98 °C и регулира дебита на водната струя, за да ви осигури вкусно кафе с идеална температура, аромат и каймак.

Кафеавтоматът Philips EP3241 50 е снабден с интуитивен сензорен дисплей, който ви позволява лесно да изберете вашето кафе с едно докосване. Машината разполага с меню My Coffee Choice, където можете да регулирате силата и количеството на напитката според вашите предпочитания. Системата AquaClean ви позволява да приготвяте до 5000 чаши кафе без декалциране, като ви осигурява бистра и пречистена вода.

Кафеавтоматът Philips EP3241 50 е съвместим с филтър AquaClean, който подобрява качеството на водата и предотвратява натрупването на накип. Филтърът AquaClean е лесен за поставяне и изваждане и осигурява чиста и пречистена вода, като в същото време продължава живота на кафеавтомата ви.

Кафеавтоматът Philips EP3241 50 е снабден със съдомиялни части, което го прави лесен за почистване. Системата за мляко може да се почисти за по-малко от 15 секунди под течаща вода или в съдомиялна машина. Блокът за приготвяне на кафе може да се почиства само чрез изплакване под течаща вода. Частите на кафеавтомата, включително системата за мляко, тавичката за отцеждане и контейнера за мелене на кафе, могат да се измиват в съдомиялна машина за ваше удобство.

За повече удобство и комфорт, кафеавтоматът Philips EP3241 50 е снабден с контейнер за отпадъци, който е достъпен отпред. Така можете лесно да изхвърляте използваните кафе гънки без да премествате машината. Също така, водният резервоар е с достъп отпред, което улеснява пълненето с вода.


Кафеавтоматът Philips EP3241 50 е снабден със сензорен дисплей и енергоспестяващ режим, който го прави икономичен и екологичен. Той има енергиен клас А и потребление на енергия при приготвяне 1500 W. Компактният размер на кафеавтомата (246x371x433 мм) го прави идеален за всяка кухня или офис.

 гаранция от 2 години за физически лица

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.