Продукти
Вашата поръчка

Влагоуловител Singer SDHM 10L Smart Ion

Влагоуловител Singer SDHM 10L Smart Ion
Влагоуловител Singer SDHM 10L Smart Ion
Вземи този продукт с безплатна доставка
329.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: SDHM 10L Smart Ion
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

Влагоуловителът с йонизатор Singer SDHM 10L Smart Ion е перфектното решение за поддържане на здравословна и чиста атмосфера във вашето жилище или офис. Със своя капацитет на изсушаване от 10L, този уред е подходящ за помещения до 40 m².

Този влагоуловител разполага с функция йонизатор, която помага за подобряване на качеството на въздуха, като премахва вредните частици и неприятните миризми. Той е оборудван с бутален компресор и охлаждаща течност R290, която е екологична и безопасна за околната среда.

Влагоуловителят Singer SDHM 10L Smart Ion разполага с двойна система за изсушаване - можете да използвате директно резервоара за вода на уреда или да свържете дренажния маркуч, който се доставя с уреда, за непрекъснато дренажиране на водата. Системата за управление на резервоара за вода е снабдена с предупредителен звук, който автоматично спира събирането на вода, когато резервоарът е пълен.

Този влагоуловител е снабден с активен въгленов филтър, който осигурява ефективна въздушна филтрация. С вграденият таймер можете да зададете период на работа от 1 до 24 часа, който ви удобства най-много. Светодиодният, електронен контролен панел ви дава лесен достъп до всички функции на уреда.

Влагоуловителят Singer SDHM 10L Smart Ion разполага с функция за автоматично рестартиране, която възстановява настройките на уреда след прекъсване на захранването. С функцията за сушене на пране можете бързо и лесно да изсушите влажните дрехи. Спящият режим ви позволява да настроите уреда да работи с по-ниска скорост на вентилатора и по-тихо, когато спите или сте извън помещението.

Влагоуловителят Singer SDHM 10L Smart Ion е оборудван с функция за заключване за деца, която предпазва от случайни промени на настройките. Той разполага с вентилатор с две скорости (ниска и висока) и има ниво на шум под 45 dBA, което го прави тих и незабележим при работа.

Този влагоуловител има електронна функция против замръзване, която го предпазва при температури ниски до 5°C. Работната температура на уреда е от 5 до 32°C, а нивото на защита е IPX0.

Гаранция физическо лице: 2 години

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.