Продукти
Вашата поръчка

Вертикален бойлер Eldom DU080 W W - 65 литра

Вертикален бойлер Eldom DU080 W W - 65 литра
Вертикален бойлер Eldom DU080 W W - 65 литра
Вземи този продукт с безплатна доставка
701.10лв.
779.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: DU080 W W
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други
Бойлер Eldom DU080 W W е перфектното решение за вашите нужди от топла вода. Със своите технически характеристики и иновативни функции, този бойлер ще ви осигури комфорт и удобство във всяка ситуация.

Стилен и елегантен, бойлерът Eldom DU080 W W се отличава със своя бял цвят и компактни размери, което го прави идеален за монтаж в ограничени пространства. С височина от 1033 мм, ширина от 511 мм и дълбочина от 279 мм, той лесно може да се интегрира във всяка баня или кухня.

Един от най-големите предимства на бойлера Eldom DU080 W W е неговата мощност. С два нагревателя с обща мощност от 3.3kW, този бойлер осигурява много голямо количество топла вода за кратко време. За само 30 минути, ще имате на разположение 35 литра топла вода, достатъчни за 5-минутен душ. А за 2 часа, бойлерът ще ви осигури над 120 литра топла вода с температура 40°С.

Освен това, бойлерът Eldom DU080 W W разполага със SMART режим, който гарантира енергийна ефективност и спестяване на електроенергия. С интуитивния си самообучаващ се софтуер, този бойлер следи потреблението на топла вода и адаптира работата си в бъдеще. Това означава, че бойлерът ще работи по-ефективно и ще ви спести пари от сметките за електричество.

Бойлерът Eldom DU080 W W разполага също с множество допълнителни функции, които ще ви улеснят в ежедневието. С дистанционното си управление през интернет, можете да контролирате бойлера от всяка точка на света. Седмичният програматор ви позволява да настроите час и дата, а функцията "Holiday mode" ви дава възможност да отложите старта на бойлера в удобно за вас време. Таймерът показва оставащото време за загряване на водата, а функцията "Антилегионела" унищожава опасните микроби във водата.

Бойлерът Eldom DU080 W W също така е снабден със сигурностни функции, които гарантират вашата безопасност. Той разполага с 6-степенна защита, включително елипсовиден фланец, който предпазва от инциденти при превишено налягане. Освен това, бойлерът има антикорозионна защита, която гарантира перфектна защита на целия полезен обем.

Бойлерът Eldom DU080 W W е произведен в България от ЕЛДОМИНВЕСТ и се отличава с високо качество и дълъг живот. Със своите иновативни функции и стилна визия, този бойлер е идеалният избор за всеки, който търси надеждност и комфорт. Не се колебайте, поръчайте бойлерът Eldom DU080 W W и се насладете на безпроблемно и удобно ползване на топла вода.

Гаранция за физическо лице: 5 години пълна гаранция

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.