Продукти
Вашата поръчка

Интелигентна съдомиялна за вграждане Electrolux EEG62310L

Интелигентна съдомиялна за вграждане Electrolux EEG62310L
Интелигентна съдомиялна за вграждане Electrolux EEG62310L
Вземи този продукт с безплатна доставка
849.00лв.
939.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: EEG62310L
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

SoftGrips и SoftSpikes

 

Безопасно придържа стъклените чаши на мястото им.

Със SoftGrips и SoftSpikes вече не е необходимо да миете деликатните стъклени чаши на ръка. Мекият материал нежно и сигурно придържа чашите и ги предпазва от пукнатини и счупване.

SatelliteClean

 

Вашите съдове ще излязат безупречно чисти с рамото SatelliteClean®, което постига с до три пъти по-добри резултати в сравнение със стандартните рамена. Благодарение на двойно въртящото се рамо, което непрекъснато променя ъгъла си на пръскане, дори обемните съдове се почистват в дълбочина.

Двойно въртящото се рамо

 

Равномерно разпръсква водата в съдомиялната. Всяка чаша, чиния и съд са достигнати от двойно въртящото се рамо на съдомиялната машина. Водата от пръскалките достига до всеки ъгъл, така че Вашите съдове са блестящо чисти както в горната, така и в долната кошница.

 

Функция ExtraHygiene

 

Унищожава почти всички микроби по съдовете Ви.

Функцията ExtraHygiene Ви предоставя максимална чистота. Това включва и фаза на мощно почистване с изплакване, при което водата в съдомиялната се нагрява до 69°C. Това гарантирано избива почти всички микроби по съдовете.

Екологично миене на съдове с лекота

 

Устойчивият избор вече е лесен. Използвайте плъзгача на сензорния дисплей QuickSelect, за да изберете предпочитаната от Вас продължителност на програмата и екометърът ще Ви покаже най-устойчивата програма за пестене на енергия и вода чрез интуитивни зелени ленти.

Minisite button image
 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.