Продукти
Вашата поръчка

Аспиратор за вграждане Electrolux LFP616K

Аспиратор за вграждане Electrolux LFP616K
Аспиратор за вграждане Electrolux LFP616K
Аспиратор за вграждане Electrolux LFP616K
Аспиратор за вграждане Electrolux LFP616K
Аспиратор за вграждане Electrolux LFP616K
Вземи този продукт с безплатна доставка
439.00лв.
479.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: LFP616K
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

Аспираторът за вграждане Electrolux LFP616K е перфектното решение за всеки модерен кухненски интериор. Съчетавайки елегантен дизайн и високи технически характеристики, този аспиратор ще внесе стил и функционалност във вашия дом.


Техническите характеристики на аспиратора включват телескопичен абсорбатор с 60 см3 степени и плавно регулиране на скоростта. Минималният капацитет на абсорбиране при стандартен режим е 220 м³/ч, а максималният капацитет е 600 м³/ч.


Аспираторът предлага възможност за извеждане на въздуха или рециркулация при наличие на въгленов филтър (допълнителен аксесоар). Той е оборудван с LED осветление, което осигурява ярка и ефективна подсветка на работната повърхност. Алуминиевият касетъчен филтър за мазнини осигурява лесно почистване и поддръжка.


С аспиратора Electrolux LFP616K ще имате пълен контрол върху качеството на въздуха в кухнята си. Минималното разстояние от лъчист плот е 45 см, а от газов плот - 65 см. Звуковото налягане при стандартен режим е минимално - 46 db(А), а максималното - 68 db(А), за да ви осигури тиха и комфортна работна среда.


Аспираторът Electrolux LFP616K е с изчистен и модерен дизайн, който ще се впише перфектно във всяко кухненско пространство. С размери B/Ш/Д: 39,5/59,8/30 см и тегло от 12,6 кг, той е компактен и лесен за монтаж.


Гаранцията на този продукт е 2 години за физически лица.

За да се възползвате от всички предимства на аспиратора за вграждане Electrolux LFP616K, поръчайте го още сега от techno-center.bg

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.