Продукти
Вашата поръчка

Индукционен плот Electrolux EIP6446

Индукционен плот Electrolux EIP6446
Индукционен плот Electrolux EIP6446
Индукционен плот Electrolux EIP6446
Индукционен плот Electrolux EIP6446
Индукционен плот Electrolux EIP6446
Вземи този продукт с безплатна доставка
1,295.00лв.
1,479.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: EIP6446
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

  • Функция Bridge - свързване на зоните на плота
  • Система Hob2Hood - безжично свързване на плота с абсорбатора
  • ActiveTouch - интуитивно управление на готварския плот
  • Индивидуални таймери на зоните - точни резултати за всяко ястие

Функция Bridge

С функцията Bridge можете да комбинирате две отделни зони за готвене и да създадете една по-голяма зона. Това е идеално за приготвяне на грил или запичане. С автоматично изравняване на настройките за температура и време, можете да се насладите на перфектно приготвени ястия.

Система Hob2Hood

Функцията Hob2Hood безжично свързва плота с абсорбатора. Само започнете готвенето и абсорбаторът автоматично ще зададе настройките, осигурявайки най-доброто абсорбиране на база избраната на плота мощност. Това ви освобождава от нуждата да настройвате абсорбатора ръчно и ви позволява да се концентрирате напълно върху готвенето.

ActiveTouch

Когато поставите съда върху плота, съответният плъзгач за управление автоматично светва. Така интуитивно знаете кое управление да използвате за вашето готвене. Просто изберете желаната температура за ястието си с плъзгане на пръста и бързо ще се насладите на вкусни резултати.

Индивидуални таймери на зоните

Задайте индивидуални таймери за всяка зона за готвене и плотът автоматично ще се изключи, когато времето изтече. Това ви осигурява точни резултати за всяко ястие и ви позволява да готвите няколко ястия едновременно без гриж

Гладката черна повърхност на плота се слива хармонично с вашия готварски плот. Контролите за управление светят с едно докосване и разкриват стилния дизайн на зоните за готвене, наподобяващи вятърна мелница. С този елегантен плот ще добавите съвременност и стил във вашата кухня.



Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.