Продукти
Вашата поръчка

Индукционен плот AEG IKE64450XB

Индукционен плот AEG IKE64450XB
Индукционен плот AEG IKE64450XB
Индукционен плот AEG IKE64450XB
Индукционен плот AEG IKE64450XB
Индукционен плот AEG IKE64450XB
Вземи този продукт с безплатна доставка
1,059.00лв.
1,149.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: IKE64450XB
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

Характеристики:

  • Най-важнотоВИНАГИ ИДЕАЛНО ЧИСТА ПОВЪРХНОСТ: Тъй като стъклокеремичната повърхност остава относително хладка по време на готвене, на този плот нищо не може да загори. Това го прави изключително лесен за забърсване дори и докато готвите на него.
  • НАСТРОЙТЕ ЖЕЛАНАТА ТЕМПЕРАТУРА: Управлението с директен достъп до нивата на мощност, Ви позволява бързо да настроите плота до желаната температура. Просто докоснете конкретната цифра върху плъзгача.
  • АДАПТИРАЩАТА СЕ ПОВЪРХНОСТ ЗА ВСЕКИ СЪД: Зоните за готвене на индукционният плот MaxiSense® се оразмеряват сами. Това означава, че всяка зона установява размерите и формите на съдовете, които използвате, колкото и големи или малки да са те и подгрява точно в съответствие с очетанията на основите им. Вие имате пълен контрол над процеса на готвене и щадите консумацията на енергия.
  • ОЩЕ ПО-БЪРЗО НАГРЯВАНЕ: С функция Power booster достигате до желаната температура изключително бързо и можете да кипнете литър вода за 90 секунди: по-бързо и от електрически чайник.
  • ЗАПАЗВАНЕ НА НАСТРОЙКИТЕ: Можете да запазите настройките на плота (температура и време за готвене) като активирате тази функция. Така ще предпазите процеса на готвене от неволна промяна на настройките на плота чрез докосване или забърсване с кърпа.

Гаранцията на продукта е 24 месеца.



Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.