Продукти
Вашата поръчка

Пералня със сушилня AEG L7WBE68SI

Пералня със сушилня AEG L7WBE68SI
Пералня със сушилня AEG L7WBE68SI
Пералня със сушилня AEG L7WBE68SI
Пералня със сушилня AEG L7WBE68SI
Пералня със сушилня AEG L7WBE68SI
Вземи този продукт с безплатна доставка
1,799.00лв.
1,959.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: L7WBE68SI
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

Търсите пералня със сушилня, която да отговаря на всичките ви нужди за пране и сушене? AEG L7WBE68SI е идеалният избор за вас! Тази пералня със сушилня за вграждане има капацитет на зареждане от 8 кг за пране и 4 кг за сушене, което я прави подходяща за семейства с по-голямо количество пране.

С AEG L7WBE68SI можете да се насладите на всички предимства на пералнята и сушилнята в едно. Тя разполага с инверторен мотор, който осигурява по-тихо и ефективно пране. Също така, тази пералня със сушилня е оборудвана с технологията ProSteam®, която използва пара за по-нежно пране и освежаване на дрехите. Парата помага да се намалят гънките и миризмите, като същевременно спестява вода

Една от най-големите предимства на AEG L7WBE68SI е функцията SpecialCare Wash-to-Dry. Тази функция позволява пералнята да се адаптира към всяка материя и да предоставя персонализирана грижа за всякакъв тип дрехи, включително вълнени и деликатни. Освен това, тази пералня със сушилня възстановява водозащитата на връхните дрехи, за да ги запази в най-добро състояние.

Технологията ProSense® автоматично изчислява времето за пране и сушене в зависимост от обема на зареждането, което гарантира най-ефективния цикъл от сухо до сухо. С AEG L7WBE68SI можете да изперете и изсушите смесено зареждане от 1 кг само за един час, което е идеално, когато бързате.

Тази пералня със сушилня разполага с различни програми за пране и сушене, включително Eco 40-60, Памук, Синтетика, Деликатни, Смесени, Пара, Центрофуга / Изпомпване, Изплакване, Самопочистване на пералнята, Хигиенизиране, Спортно облекло, Връхни дрехи, Вълна и Бърза 20 Пране&Сушене 60. Можете да изберете опциите, които отговарят на вашите нужди, като избор на температура, обороти, режим на пране и сушене и други.

AEG L7WBE68SI е снабдена с различни функции за удобство, включително отложен старт, програма за ръчно пране, програма за вълнени тъкани и автоматично сушене. Тази пералня със сушилня също така предлага контрол на баланса на прането в барабана, детска защита и защита от наводнения.

Размерите на AEG L7WBE68SI са 81.9 x 59.6 x 54 см, което я прави подходяща за вграждане във вашия дом. Тя има тегло от 84 кг, което я прави стабилна и надеждна.

За да се възползвате от всички предимства на пералнята със сушилня AEG L7WBE68SI, поръчайте я сега от techno-center.bg и се насладете на удобството на пране и сушене в едно устройство!

Характеристики:

  • Пералня със сушилня за вграждане
  • Капацитет на зареждане: 8 кг
  • Капацитет на сушене: 4 кг
  • Капацитет на пране + сушене: 4 (кг)
  • Максимална скорост на центрофугиране: 1600 об./мин.
  • Инверторен мотор

Гаранция:

Гаранцията на AEG L7WBE68SI е 2 години за физически лица.






Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.