Продукти
Вашата поръчка

Модерна съдомиялна за вграждане Electrolux EES48200L

Модерна съдомиялна за вграждане Electrolux EES48200L
Модерна съдомиялна за вграждане Electrolux EES48200L
Вземи този продукт с безплатна доставка
939.00лв.
1,040.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: EES48200L
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

MaxiFlex

 

Третата кошница MaxiFlex е проектирана да побира прибори с почти всякакви размери и форми. Независимо дали са големи или с нестандартна форма, те се зареждат с лекота благодарение на подвижните разделители и допълнителната дълбочина.

SatelliteClean

 

Съдовете ще излязат безупречно чисти с рамото SatelliteClean®, което постига с до три пъти по-добри резултати в сравнение със стандартните рамена. Благодарение на двойно въртящото се рамо, което непрекъснато променя ъгъла си на пръскане, дори обемните съдове се почистват в дълбочина.

QuickSelect

 

QuickSelect е лесният начин да започнете своя индивидуален цикъл на миене на съдове. Изберете времето на цикъла с плъзгача и добавете допълнителни опции с едно докосване. След това оставете машината да свърши останалото.

 

AirDry

 

Новата технология AirDry използва естествен въздушен поток, за да завърши сушенето, като постига до три пъти по-добри резултати в сравнение със системите на изсушаване със затворена врата. Вратата се отваря 10 см към края на цикъла, позволявайки на въздуха да циркулира за отлични резултати на сушенето.

Beam on Floor

 

Илюминационната система за обратна връзка Beam on Floor пази тишината в кухнята ви. Вместо силен звук, който може да бъде заглушен от друг шум, нашата съдомиялна ясно показва режима си, като прожектира точка на пода - червена по време на работа и зелена, когато е приключила работа.

Minisite button image
 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.