Продукти
Вашата поръчка

Електрическа кана Gorenje K17CLIN

Електрическа кана Gorenje K17CLIN
Електрическа кана Gorenje K17CLIN
Вземи този продукт с безплатна доставка
149.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: K17CLIN
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

Стилен и функционален, Gorenje K17CLIN е перфектният избор за вашата кухня. Този мощен чайник е създаден да ви предложи най-високо качество и удобство при приготвянето на вашите любими напитки.

С мощност от 1850-2000 W, Gorenje K17CLIN се загрява бързо и ефективно, за да ви осигури бързо приготвяне на чай или кафе. С вместимост от 1.7 литра, можете да приготвите напитки за цялото семейство или гости.

Стилният дизайн на Gorenje K17CLIN ще добави елегантност във вашата кухня. Неговите компактни размери (700 мм височина, 288 мм ширина, 300 мм дълбочина) го правят идеален за малки кухни или офиси. Той е снабден с удобна дръжка за лесно и безопасно пренасяне.

С иновативната технология на Gorenje K17CLIN, можете да се наслаждавате на вашите напитки с идеалната температура. Той разполага с функция за поддържане на топлината, която ви позволява да задържите вашите напитки горещи за по-дълго време.

С Gorenje K17CLIN можете да се насладите на всяка капка от вашите любими напитки. Неговият вътрешен материал е изработен от висококачествена неръждаема стомана, която гарантира безопасност и дълготрайност. Този чайник е лесен за почистване и поддръжка.


Гаранция: 2 години


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.