Продукти
Вашата поръчка

Уред за вакуумиране MUHLER MV 125

Уред за вакуумиране MUHLER MV 125
Уред за вакуумиране MUHLER MV 125
80.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: MV 125
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

Уредът за вакуумиране MUHLER MV 125 е перфектното решение за запазване на свежестта и вкуса на вашите храни за по-дълго време. Този мощен и удобен уред е снабден с най-новите технологии и функции, които го правят незаменим помощник във всяка кухня.

Техническите характеристики на уреда включват вакуумиране на сухи и влажни храни, функция за запечатване, функция за вакуумиране и функция Вакуумиране и запечатване. Той е също така съвместим с пликове и фолио ролки, като максималната ширина на фолиото е 28 cm. В комплекта са включени 10 броя пликове с размери 17х25 cm. Уредът разполага с маркуч за вакуумиране и вграден нож за срязване на фолиото на желаната дължина. Има и вградена поставка за фолио ролки, която улеснява работата ви.

Уредът за вакуумиране MUHLER MV 125 е изключително удобен за употреба, благодарение на своите светлинни индикатори за работа. Той има ниво на шум 70 dB и капацитет на всмукване 7L/min. Със силата на всмукване от 85 kpa, този уред осигурява перфектно вакуумиране на вашите храни и продължително запазване на свежестта им.

Важно е да се отбележи, че уредът за вакуумиране MUHLER MV 125 не е предназначен за вакуумиране на течности като вода, супи или пюрета. В случай на попадане на вода в уреда, може да възникнат повреди. Затова, преди вакуумиране на влажни продукти, препоръчваме да ги опаковате в плик или домакинско фолио, за да предотвратите всякакви нежелани инциденти.

 Той идва с гаранция за физическо лице от 2 години.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.