Продукти
Вашата поръчка

Прахосмукачка Rohnson R 138

Прахосмукачка Rohnson R 138
Прахосмукачка Rohnson R 138
Вземи този продукт с безплатна доставка
144.00лв.
155.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: R 138
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

Специално за вас представяме Rohnson R 138 - мощен и ефективен прахосмукачка, която ще ви помогне да поддържате дома си в безупречен ред и чистота. Този модел разполага с впечатляващи характеристики и функции, които го правят перфектният избор за всеки домакин.

Характеристики:
Мощност: 700 W
  • HEPA филтър
  • 5 степени на регулиране на силата на прахоулавяне
  • 3 вида приставки за почистване

С Rohnson R 138 няма да имате проблеми с праха и замърсяванията в дома си. Мощността от 700 W осигурява ефективно почистване на всяка повърхност, а HEPA филтърът гарантира задържането на най-фините прахови частици. С 5 степени на регулиране на силата на прахоулавяне, можете да настроите уреда според вашите нужди и предпочитания.

В комплекта на Rohnson R 138 ще намерите 3 вида приставки за почистване, които ви позволяват да достигнете и почистите труднодостъпни места и различни повърхности. Този прахосмукачка е идеален за почистване на подови настилки, мебели, тапицерии и други.


Гаранция: 2 години

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.