Продукти
Вашата поръчка

Хлебопекарна за здравословен хляб Muhler MBM 1509

Хлебопекарна за здравословен хляб Muhler MBM 1509
Хлебопекарна за здравословен хляб Muhler MBM 1509
Вземи този продукт с безплатна доставка
145.00лв.
165.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: MBM 1509
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

С хлебопекарната Muhler MBM 1509 вече можете да си наслаждавате на вкусен и свеж домашен хляб само в 3 стъпки. Просто добавете съставките, изберете програмата и натиснете старт. Вие решавате дали да приготвите хляб с големина от 1000, 1250 или 1500 грама, за да отговаря на вашите предпочитания и нужди.


  • Свежи и здравословни рецепти - без консерванти и с разнообразие от продукти: С Muhler MBM 1509 можете да се насладите на здравословен домашен хляб, козунак или други печива без консерванти. Изберете сами какви продукти да влагате и експериментирайте с различни видове брашно, включително и без глутен или със семена. Вашите възможности са безкрайни.
  • Отложен старт - пресен хляб по всяко време на деня: С функцията за отложен старт, можете да настроите хлебопекарната Muhler MBM 1509 да започне да приготвя хляба ви автоматично. Така, сутрин или вечер след работа, ще ви очаква пресен, топъл и ароматен хляб. Никога повече няма да трябва да се притеснявате за времето, защото вашият домашен хляб ще бъде готов точно когато искате.
  • Избирате между големина на хляба от 1000, 1250 или 1500 г.

Гаранцията на продукта е 2 години.

С Muhler MBM 1509 вече можете да се наслаждавате на вкусен домашен хляб, приготвен само по вашите предпочитания. Отличната комбинация от лесна употреба, разнообразие на рецептите и възможността да имате пресен хляб по всяко време на деня, прави тази хлебопекарна идеален избор за всеки домакин.

Поръчайте хлебопекарна Muhler MBM 1509 сега от techno-center.bg и се насладете на вкуса на свежия домашен хляб винаги, когато поискате!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.