Продукти
Вашата поръчка

Мощна ютия TEFAL FV6520E0

Мощна ютия TEFAL FV6520E0
Мощна ютия TEFAL FV6520E0
Мощна ютия TEFAL FV6520E0
Мощна ютия TEFAL FV6520E0
Мощна ютия TEFAL FV6520E0
Мощна ютия TEFAL FV6520E0
Мощна ютия TEFAL FV6520E0
Вземи този продукт с безплатна доставка
149.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: FV6520E0
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

Характеристики


Ютия Tefal Freemove Air FV6520E0, 2400W, Резервоар за вода 0.25 л, Вградена система против варовик, Ръчно регулиране, Бяла

Най-леката ютия на Tefal. Freemove Air е лесно плъзгаща се и лека ютия, която осигурява свобода на движение и удобство при употреба. Продуктът е снабден с интелигентна система за зареждане и модерен и ергономичен дизайн, осигуряващ бързо и ефективно гладене.

Забравете за кабела с Freemove! Freemove Air е перфектната комбинация от продукт с ниско тегло и интуитивна технология, която предлага перфектно и лесно гладене. Ютията е снабдена с основа, пригодена за естествено хоризонтално движение, за да гарантира безпроблемно гладене. Технологията за бързо зареждане предлага по-голямо удобство, тъй като ютията зарежда за времето докато сменяте позицията на дрехата върху дъската за гладене. Базата е снабдена с интелигентна светлина, която ви показва кога ютията трябва да се зарежда. Антикапковата функция предотвратява петна върху дрехите, а антиваровиковата система гарантира перфектни дълготрайни резултати.

Технология без кабел. Freemove Air е ютия с ниско тегло, за лесна и безопасна употреба.

Бързо зареждане. Докато нагласите дрехата в подходящата позиция, ютията е вече заредена и готова за употреба.

Мощна ударна пара до 170 гр/мин. За бързо отстраняване дори на най-упоритите гънки или за освежаване на дрехите с вертикална пара.

Автоматично изключване:  Когато ютията е поставена на основата за повече от 8 минути, тя се изключва. За да я рестартирате, трябва само да я извадите от основата и след това да я позиционирате за зареждане.


ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ


  • Мощност: 2400 W
  • Тип контролен панел: Механичен
  • Капацитет на водния резервоар: 0.25 l
  • Парна струя (g/min) 170


Гаранция физическо лице: 2 години

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.