Продукти
Вашата поръчка

Хладилник с една врата LG GLT 51PZGSZ

Хладилник с една врата LG GLT 51PZGSZ
Хладилник с една врата LG GLT 51PZGSZ
Хладилник с една врата LG GLT 51PZGSZ
Хладилник с една врата LG GLT 51PZGSZ
Хладилник с една врата LG GLT 51PZGSZ
Вземи този продукт с безплатна доставка
1,539.00лв.
1,790.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: GLT 51PZGSZ
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

Хладилникът с една врата LG GLT 51PZGSZ е перфектното решение за вашата кухня. Със своя енергиен клас E, той е енергоспестяващ и щади околната среда. С общ капацитет от 386 литра, можете да съхранявате всичките си продукти без проблеми.

Този модел разполага с NO FROST функция, която предотвратява образуването на лед във вътрешността на хладилника и ви освобождава от необходимостта за редовно размразяване. Автоматичното размразяване не е налично.

С енергийна консумация от 121 kWh, този хладилник е икономичен в ежедневната употреба. Нивото на шум е само 38 dB, което го прави тих и непритесняващ.

Дизайнът на хладилника е съчетание от инокс и Inox цвят, което го прави стилен и подходящ за всяка модерна кухня. Размерите му са 186 x 59.5 x 70.7 см, което го прави компактен и удобен за поставяне.

Вътрешността на хладилника е разделена на 5 полици, които ви дават достатъчно място за съхранение на храни и напитки. Има и специална поставка за бутилки, която ви позволява да ги организирате по-лесно.

Хладилникът LG GLT 51PZGSZ разполага с осветление, което ви помага да намерите желаните продукти дори в тъмнината. Този модел не разполага с дисплей.

При покупка на този продукт, получавате гаранция от физическо лице за срок от 2 години. Това ви дава допълнителна сигурност и увереност, че продуктът е отлично качество и надежден.



Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.