Продукти
Вашата поръчка

Сушилня AEG TR958M6CE

Сушилня AEG TR958M6CE
Сушилня AEG TR958M6CE
Вземи този продукт с безплатна доставка
2,439.00лв.
2,659.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: TR958M6CE
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

  • MixDry технология - изсушава синтетични и памучни дрехи без предварително сортиране
  • 3DScan технология - подобрени сензори за влажност, които спестяват време и енергия
  • AEG Connected - взаимодействие с уреда чрез приложението My AEG Care
  • AbsoluteCare технология - гарантира, че дрехите няма да се свият и запазват своята форма

Системата MixDry на сушилнята AEG TR958M6CE ви освобождава от нуждата да сортирате дрехите преди изсушаване. Независимо дали става въпрос за памук или синтетика, сушилнята ще ги изсуши равномерно, без да ги пресушава или недоизсушава. Технологията с термопомпа осигурява точното количество топлина, като поддържа ниско ниво на потребление на енергия. Така вие можете да се насладите на перфектно изсушени дрехи, без да се притеснявате за тяхното качество и вида им.

Със системата 3DScan на сушилнята AEG TR958M6CE можете да спестите време и енергия при изсушаване на дрехите. Подобрените сензори за влажност на PreciseDry регулират пропорционално времето и употребата на енергия спрямо размера на прането. Това означава, че сушилнята автоматично определя колко време и колко енергия са необходими за перфектното изсушаване на дрехите, без да ги претоварва или недоизсушава. Резултатът е перфектно изсушени дрехи, които изглеждат като нови за по-дълго време.

Сушилнята AEG TR958M6CE ви позволява да взаимодействате с уреда на следващо ниво, благодарение на приложението My AEG Care. Използвайки това приложение, можете да персонализирате настройките на сушилнята и да получавате полезни съвети и препоръки. Можете да персонализирате програмите на пране и да изпращате инструкции към уреда си, за да го адаптирате спрямо вашите нужди и навици. Това ви предоставя интелигентно и лесно обслужване на сушилнята чрез вашия мобилен телефон.

Системата AbsoluteCare на сушилнята AEG TR958M6CE гарантира, че вашите дрехи няма да се свият и ще запазят своята форма. Технологията на термопомпата, движенията на барабана и контролираните температури осигуряват безопасно сушене на най-деликатните дрехи. Вълната гарантирано не се свива, а коприната запазва своята мекота и форма. Системата е със сертификат Woolmark Blue и възстановява водозащитния слой на връхните дрехи.

Размерите на сушилнята AEG TR958M6CE са 85 x 60 x 63 см (В x Ш x Д), а теглото й е 53.5 кг. Тя е снабдена с LED дисплей, който ви позволява лесно да следите процеса на изсушаване. Капацитетът й е 9 кг, което я прави подходяща за сушене на големи количества дрехи.

Сушилнята AEG TR958M6CE е идеалното решение за перфектно изсушаване на вашите дрехи без усилия и без нужда от сортиране. Съчетавайки иновативни технологии и удобство, тя ще запази красотата и качеството на вашите дрехи за по-дълго време.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.