Продукти
Вашата поръчка

Сушилня AEG TR839P4CE

Сушилня AEG TR839P4CE
Сушилня AEG TR839P4CE
Вземи този продукт с безплатна доставка
1,605.00лв.
1,849.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: TR839P4CE
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други
Технология MIXDRY - без сортиране, без усилия

Сушилнята AEG TR839P4CE разполага с технологията MixDry, която напълно изсушава вашите синтетични и памучни дрехи без да ги пресушава или недоизсушава. Това означава, че вече не е необходимо да сортирате дрехите си преди изсушаване. Термопомпата осигурява точното количество топлина на дрехите, което гарантира ниско ниво на потребление на енергия.

Технология PRECISEDRY - спестява време и енергия

Сензорите за влажност на PreciseDry помагат за спестяване на време и енергия. Те регулират пропорционално времето и употребата на енергия спрямо размера на прането. Това означава, че всяко пране получава правилната грижа, а дрехите запазват своята свежест и качество за по-дълго време.

AEG CONNECTED - взаимодействие с уреда на следващо ниво

С приложението My AEG Care можете да персонализирате настройките на сушилнята и да получавате полезни съвети и препоръки. Можете да персонализирате програмите на пране и да изпращате инструкции към уреда, за да го адаптирате спрямо вашите нужди и навици. Всичко това може да бъде направено лесно и удобно чрез мобилния ви телефон.

Технология ABSOLUTECARE - гарантира, че дрехите ви няма да се свият

Технологията AbsoluteCare използва термопомпата, движения на барабана и оптимални температури за безопасно сушене на най-деликатните дрехи. Това означава, че вашите вълнени и копринени дрехи няма да се свиват, а запазват своята форма и качество. Технологията възстановява водозащитния слой на връхните дрехи и е сертифицирана от Woolmark Blue.

Програма Хигиена - елиминира над 99,99% от бактериите и вирусите

Сушилнята AEG TR839P4CE разполага с програма Хигиена, която е сертифицирана от Swissatest. Тази програма изсушава и дезинфекцира вашите тъкани, премахвайки над 99,9% от бактериите и вирусите. Това включва и завивки, възглавници и други дрехи, които искате да изсушите без притеснения.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.