Продукти
Вашата поръчка

Пералня Bosch WAN28164BY - предно отваряне

Пералня Bosch WAN28164BY - предно отваряне
Пералня Bosch WAN28164BY - предно отваряне
Вземи този продукт с безплатна доставка
1,016.00лв.
1,129.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: WAN28164BY
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

Със серията Bosch WAN28164BY, вашият дом ще бъде обгърнат от чистота и комфорт. Тази модерна пералня е създадена да отговори на всички вашите нужди за переене, предлагайки високо качество и надеждност.


Капацитет на пране: 8 кг
Обороти на центрофуга (об./мин.): 1400
Програми пране: 15 + Разпознаване на пяната + Автоматика за стабилизиране
Таймер за отложен старт: Да
Дисплей: LED
Зареждане: предно
Инверторен мотор: Да
Цвят: Бял
Защита от преливане: Да
Защита от деца: Да
Ниво на шума центрофугиране: 72 dB
Кратка програма, min: 30
Консумация на вода (за цикъл): 47 л
Размер (В/Ш/Д): 850/600/633 мм
Други функции: SpeedPerfect;Функция дозареждане;Iron Assist: Програма с пара
Други: ActiveWater Plus: за високоефективно използване на вода дори при малко пране


Скоростта на въртене на тази пералня достига до 1400 оборота в минута, което гарантира перфектно изплакване и бързо изсушаване на дрехите. С 8 килограма капацитет, можете да перете по-големи количества дрехи, спестявайки време и енергия.


С 15 различни програми за пране, можете да изберете най-подходящата за всякакъв тип тъкани. Освен това, пералнята разполага със специална функция SpeedPerfect, която ви позволява да прането ви бъде завършено по-бързо без да се намалява качеството на резултатите.


Управлението на пералнята е лесно и удобно благодарение на интуитивния LED дисплей. Той ви предоставя информация за избраната програма, времето на прането и други полезни стойности. С функцията Iron Assist, пералнята автоматично разпознава дрехите, които трябва да се гладят и регулира програмата за пране, така че да получите перфектно изгладени дрехи без усилие.


Системата за защита от протичане AquaStop предпазва вашата пералня и дома ви от водни щети. Ако се наложи, пералнята е оборудвана с функцията за автоматично изключване, която намалява риска от пожар и други нещастни случаи.


С ниво на шум от 72 dB при центрофугиране, пералнята е тиха и не пречи на вашето ежедневие. Минималното ниво на шум по време на пране е само 30 dB, което я прави идеална за ползване през нощта или в близост до спалнята.


Енергийната ефективност на тази пералня е клас А+++. Това означава, че ще спестите енергия и пари, като в същото време помагате за опазването на околната среда.


С гаранция от 2 години, можете да бъдете спокойни, че продуктът е покрит от сервизна поддръжка и ще ви осигури дългогодишно удовлетворение. Не се колебайте да инвестирате в тази пералня, която ще направи вашето ежедневие по-лесно и приятно.


Не чакайте повече! Поръчайте сега Bosch WAN28164BY и се насладете на перфектно пране и гладене на вашите дрехи. Възползвайте се от предимствата на тази пералня и превърнете домът си в истински уютно и чисто място за живеене!

Гаранция физическо лице: 2 години

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.