Продукти
Вашата поръчка

Хладилник с фризер Electrolux LNT7ME32M1

Хладилник с фризер Electrolux LNT7ME32M1
Хладилник с фризер Electrolux LNT7ME32M1
Хладилник с фризер Electrolux LNT7ME32M1
Хладилник с фризер Electrolux LNT7ME32M1
Хладилник с фризер Electrolux LNT7ME32M1
Вземи този продукт с безплатна доставка
1,349.00лв.
1,599.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: LNT7ME32M1
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

Хладилник с фризер Electrolux LNT7ME32M1

Стилен, елегантен и функционален - това е хладилникът с фризер Electrolux LNT7ME32M1. Създаден с най-новите технологии, той предлага перфектно охлаждане, изчистен дизайн и удобство в едно. Независимо дали сте професионален готвач или просто обичате да се забавлявате в кухнята, този хладилник ще отговори на всичките ви нужди и изисквания.

Охлаждане 360° - най-важното за запазването на свежестта и вкуса на вашите продукти. Системата за въздушна циркулация осигурява равномерно охлаждане до всеки ъгъл на хладилника. Специално разположените вентилационни отвори гарантират, че въздухът достига до всяка част от хладилника, запазвайки най-изтънчените аромати и вкусове. Задната част от неръждаема стомана охлажда по-бързо след отваряне на вратата, за да се запази оптималната температура.

Изчистеният дизайн на хладилника ще се вписва перфектно във всяка модерна кухня. Със своите изчистени линии и напълно плосък дизайн, той ще придаде елегантност и стил на вашия дом. Насладете се на красива и завършена визия, която ще впечатли всеки.

С технология TwinTech, вашият хладилник и фризер ще бъдат винаги в перфектно състояние. Никога повече няма да трябва да размразявате фризера, благодарение на двойната система за охлаждане. Тя поддържа храната до 60% по-сочна и по-хидратирана в сравнение с хладилниците с един изпарител. Технологията не използва сух въздух във фризера, което предпазва храната от изсъхване и запазва нейния свеж вкус.

Отделението Extra Chill е идеалното място за съхранение на сирена и мезета. Поддържайки по-ниска температура от останалата част на хладилника, с активна циркулация на студен въздух, то гарантира запазването на качеството, вкуса и свежестта на вашите нарязани продукти.

Насладете се на спокойствието с десетгодишната гаранция на компресора на хладилника. Това осигурява пълна защита срещу всякакви повреди, които биха могли да възникнат по време на работа, транспортиране, отстраняване и пълнене с газ или обща поддръжка.

С хладилникът с фризер Electrolux LNT7ME32M1 ще получите перфектната комбинация от функционалност, стил и качество. Насладете се на свежестта и вкуса на вашите продукти винаги, когато пожелаете.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.