Продукти
Вашата поръчка

Аспиратор AEG DIE5961HG островен

Аспиратор AEG DIE5961HG островен
Аспиратор AEG DIE5961HG островен
Аспиратор AEG DIE5961HG островен
Аспиратор AEG DIE5961HG островен
Аспиратор AEG DIE5961HG островен
Вземи този продукт с безплатна доставка
1,899.00лв.
1,979.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: DIE5961HG островен
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други
Аспиратор AEG DIE5961HG островен - най-ефективното решение за чист въздух във вашата кухня

Абсорбаторът AEG DIE5961HG е перфектното решение за вашата кухня. С изтънчен дизайн и тиха работа, този абсорбатор ще премахне куненските миризми без усилие.

Естественият въздух в кухнята е осигурен благодарение на иновативната технология "бриз", която гарантира тиха и ефективна работа на абсорбатора. Не само че пречиства въздуха, но също така осигурява по-добра среда за готвене, тишина и уют в кухнята.

Този абсорбатор е икономичен, благодарение на мощния мотор и ниския разход на електроенергия. Така можете да се наслаждавате на чист въздух, без да се притеснявате за високите сметки за електричество.

С функцията Hob2Hood можете да контролирате мощността и осветлението на абсорбатора автоматично. Това ви освобождава от нуждата да пипате абсорбатора с мазни пръсти и ви позволява да се фокусирате върху готвенето. Ръчното управление е също на разположение, ако предпочитате да поемете контрола в свои ръце.

LED осветлението е ярко и издържливо във времето. То осигурява ясна светлина при готвене и в същото време е икономично.

Този абсорбатор е също така изключително тих, благодарение на иновативната технология за отвеждане на изпаренията. Той създава перфектна тиха и свежа атмосфера в дома ви.

Спецификациите на продукта са показани във видеото и може да се прилагат частично на този модел.

Не се колебайте да направите покупката на абсорбатора AEG DIE5961HG от techno-center.bg и да се насладите на чист въздух и уют във вашата кухня.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.