Продукти
Вашата поръчка

Барбекю Tefal GC750D30

Барбекю Tefal GC750D30
Барбекю Tefal GC750D30
Вземи този продукт с безплатна доставка
560.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: GC750D30
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

Със съвременното и иновативно Барбекю Tefal GC750D30 можете да се насладите на безпроблемно домашно грил преживяване. Този интелигентен електрически грил ще ви насочи стъпка по стъпка, за да постигнете перфектен загар на месото, който дори професионалистите биха завиждали.

Технически характеристики

  • Пространство за готвене: 300 x 200 мм

  • Регулируем термостат

  • Премахващи се плочи

  • Мощност: 2000 W

  • Цвят: Черен/Инокс

Насладете се на перфектни резултати при гриловане

С OptiGrill Elite на Tefal, вие получавате резултати като от ресторант с перфектен загар на месото. Новата функция за запечатване ви позволява да се насладите на допълнително запечатано месо, което е истинско удоволствие за вкусовите ви рецептори.

Безпроблемни домашни грил възможности

Барбекю Tefal GC750D30 разполага с 12 автоматични програми, които ви гарантират перфектни резултати при гриловането на различни видове храни. Независимо дали готвите стекове, пилешко месо, риба или зеленчуци, този грил ще ви осигури вкусни и съчни ястия без нужда от постоянно наблюдение.

Интуитивно грил преживяване

С интелигентния грил Tefal GC750D30, вие ще бъдете насочени във всяка стъпка на гриловането. Той ще ви помогне да определите кога да добавите или да премахнете месото, за да постигнете идеалната степен на изпичане - алангле, средно изпечено или добре изпечено. Резултатите ще бъдат като от ресторант, а вие ще се чувствате като истински грил майстор.

Гаранция: 2 години



Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.