Продукти
Вашата поръчка

Барбекю/грил Tefal GC242D38

Барбекю/грил Tefal GC242D38
Барбекю/грил Tefal GC242D38
Вземи този продукт с безплатна доставка
132.00лв.
148.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: GC242D38
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

Барбекю Tefal GC242D38 е перфектното решение за всички любители на грилованата храна. Този контактен грил разполага с мощност от 2000 W, което гарантира бързо и равномерно печене на вашите ястия.

С барбекюто Tefal GC242D38 можете да се насладите на разнообразие от вкусни ястия. Оребрените незалепващи плочи с площ за печене от 740 кв. см осигуряват перфектни резултати при приготвянето на пиле, червено месо, риба, сандвичи и свинско месо. Възможността за регулиране на термостата ви дава пълен контрол върху температурата на грила, за да постигнете желания вкус и текстура на вашите ястия.

Барбекюто Tefal GC242D38 се отличава с неговата издръжлива конструкция от неръждаема стомана, която го прави изключително здрав и дълготраен. Термопластичната дръжка ви осигурява безопасност при работа с грила, като предпазва ръцете ви от изгаряне.

Със своите екстри, барбекюто Tefal GC242D38 е пълноценно удоволствие за използване. Вграденият превключвател за включване/изключване ви позволява лесно и бързо да контролирате грила. Подвижният съд за мазнина/течности улеснява почистването след употреба. Освен това, барбекюто Tefal GC242D38 може да се съхранява вертикално, което го прави много компактен и удобен за съхранение в малки кухни.

Сега е моментът да се насладите на вкусната грилована храна, която можете да приготвите с барбекюто Tefal GC242D38. Наредете си любимите съставки на плочите и се насладете на перфектния вкус и аромат на грилованата храна. Поръчайте сега и се насладете на всички предимства, които ви предлага този страхотен продукт.


Гаранция физическо лице: 2 години


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.