Продукти
Вашата поръчка

Бойлер Electrolux EWH 80 SI SE EEC

Бойлер Electrolux EWH 80 SI SE EEC
Бойлер Electrolux EWH 80 SI SE EEC
Вземи този продукт с безплатна доставка
729.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: EWH 80 SI SE EEC
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други
Бойлерът Electrolux EWH 80 SI SE EEC е перфектното решение за вашите нужди от нагряване на вода. Този електрически бойлер с вместимост от 80 литра е идеален за домове и малки бизнес среди. Със своите технически характеристики и иновативни функции, той ще ви осигури надеждно и ефективно нагряване на вода.

Технически характеристики:

  • Електрически бойлер с вместимост от 80 литра
  • Универсален монтаж - може да се инсталира както вертикално, така и хоризонтално
  • Максимална консумация на мощност: 2 кВт

Electrolux EWH 80 SI SE EEC е част от серията SI бойлери на Electrolux. Тези бойлери са снабдени с емайлиран вътрешен резервоар, инверторно управление и максимален клас на енергийна ефективност. Технологията за digital INVERTER е въведена за първи път в бойлерите и има за цел да намали натоварването на електрическата мрежа и нагревателните елементи. Нагревателните елементи сами регулират и нагряват водата в бойлера с такава мощност, която е необходима в даден момент. Това спестява електричество и работа на нагревателните елементи.

Бойлерът е оборудван с технологията SMART MEMORY, която запомня навиците на потребителите. Така можете да настроите бойлера според вашите предпочитания и да получавате нагрята вода с оптимална температура.

Вграденият Wi-Fi връзва бойлера към интернет, което ви позволява да го управлявате от всяка точка на света. Можете да регулирате температурата на водата дори когато не сте у дома.

Бойлерът е оборудван със система X-Heat, която използва нагревателни елементи, които нямат директен контакт с водата. Това гарантира по-безопасно и ефективно нагряване на водата.

SI бойлерът разполага с многостепенна система за сигурност, която включва специален термостат, предпазен дренажен клапан и предпазно изключващо устройство на електрическия кабел. Това гарантира безопасността на устройството и предотвратява евентуални проблеми.

Бойлерът Electrolux EWH 80 SI SE EEC е изключително универсален и удобен за използване. Неговият дисплей ви позволява да контролирате и настройвате температурата на водата с лекота. Функцията за половин мощност ви позволява да пестите енергия и да използвате бойлера в помещения с ограничена мрежова мощност. След установяване на пълна мощност, бойлерът се бързо нагрява до зададената температура.

С бойлера Electrolux EWH 80 SI SE EEC вие получавате интелигентно и ефективно нагряване на вода. Той е идеалното решение за вашите нужди и ще ви осигури комфорт и удобство във вашия дом или бизнес.

Гаранция: 5 години за вътрешен капацитет и 2 години за електрически компоненти



Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.