Продукти
Вашата поръчка

Бойлер Electrolux EWH 80 MXM EEC

Бойлер Electrolux EWH 80 MXM EEC
Бойлер Electrolux EWH 80 MXM EEC
Вземи този продукт с безплатна доставка
520.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: EWH 80 MXM EEC
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други
Бойлерът Electrolux EWH 80 MXM EEC е идеалното решение за вашите нужди от нагряване на вода. Със своя капацитет от 80 литра, той осигурява достатъчно гореща вода за вашето ежедневие. Независимо дали сте вкъщи или в офиса, този бойлер ще ви осигури надеждно и ефективно отопление на водата.

Този електрически бойлер има универсален монтаж, който го прави лесен за инсталиране във всяко помещение. Благодарение на X-Heat системата от сухи нагревателни елементи, той осигурява бързо и ефективно нагряване на водата. Системата за професионално антибактериално пречистване на водата Bacteria Stop System гарантира, че водата, която излиза от бойлера, е чиста и безопасна за употреба.

Бойлерът Electrolux EWH 80 MXM EEC разполага с режим Антизамръзване, който предпазва от замръзване на водата в студените зимни дни. Това го прави идеален за използване във ваканционни домове или други помещения, които не се отопляват през зимата.

Този модел от серията MXM WiFi разполага с материал на външния корпус от метал, който го прави издръжлив и дълготраен. Неговият тръбен електрически нагревател (TEN) осигурява бързо и равномерно нагряване на водата. Резервоарът е изработен от неръждаема стомана, която предпазва от корозия и гарантира дълготрайна употреба.

Формата на корпуса е правоъгълна/плоска, което го прави компактен и лесен за монтаж. Термостатът е електронен, който осигурява точност на настройката на температурата с точност до 1,0 °C. Времето за нагряване на водата от 10°C до 75°C е само 114 минути, което го прави ефективен и икономичен.

Този бойлер разполага с цифров дисплей, който показва текущата температура на водата. Индикацията за включване и индикацията на температурата на нагряване гарантират, че винаги ще имате контрол върху бойлера. Максималната консумация на мощност е 2 кВт, което го прави икономичен и енергоспестяващ.

Бойлерът Electrolux EWH 80 MXM EEC се монтира на стена вътре в сградата. Той разполага с включен комплект скрепителни елементи, което го прави лесен за инсталиране. Размерите му са 86 x 60.5 x 36 см, което го прави компактен и идеален за монтаж в ограничени пространства.

Купувайки бойлер Electrolux EWH 80 MXM EEC от Techno Center, вие получавате 5-годишна гаранция за вътрешния капацитет и 2-годишна гаранция за електрическите компоненти. Това ви дава спокойствие и увереност в качеството на продукта.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.