Продукти
Вашата поръчка

Бойлер Electrolux EWH 100 GLD EEC

Бойлер Electrolux EWH 100 GLD EEC
Бойлер Electrolux EWH 100 GLD EEC
Вземи този продукт с безплатна доставка
550.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: EWH 100 GLD EEC
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

Търсите перфектният бойлер за вашия дом? Electrolux EWH 100 GLD EEC е идеалният избор за вас! Със своите технически характеристики и иновативни функции, този бойлер ще задоволи всичките ви нужди за гореща вода.

С неговия универсален монтаж, може да го поставите където ви е удобно - на стената или вътре в сградата. Благодарение на X-Heat системата с сухи нагревателни елементи, бойлерът се нагрява бързо и ефективно, осигурявайки ви непрекъснат поток от топла вода.

Но това не е всичко! Electrolux EWH 100 GLD EEC разполага и със система за професионално антибактериално пречистване на водата - Bacteria Stop System. Това означава, че водата, която излиза от бойлера, е напълно безопасна и хигиенична за употреба.

За вашата удобство, бойлерът разполага с режим Антизамръзване, който предпазва от замръзване на водата през студените зимни месеци. Така винаги ще имате достъп до топла вода, без значение от външните условия.

Съвременният дизайн на бойлера Electrolux EWH 100 GLD EEC го прави перфектното допълнение към вашия дом. С плоска форма, електронно управление и LED дисплей, този бойлер не само че е функционален, но и изглежда стилно и модерно.

Вътрешно покритие на резервоара е от емайл, което гарантира дълготрайност и устойчивост на корозия. Външният корпус е изработен от метал, предоставяйки здравина и устойчивост на външни влияния.

Бойлерът има номинален обем от 100 литра, достатъчен за удовлетворяване на нуждите на цялото семейство. Типът на нагревателния елемент е тръбен електрически нагревател (TEN), който осигурява бързо и ефективно нагряване на водата

Максималната температура на водата е 75 °C, а минималната - 35 °C. Времето за нагряване на водата от 10 °C до 75 °C е само 154 минути, което ви позволява да се наслаждавате на гореща вода в най-кратки срокове.

Бойлерът разполага с индикация за включване и индикация на температурата на нагряване, което ви позволява да следите и контролирате процеса на нагряване на водата. Максималната консумация на мощност е 2 кВт, което го прави енергоефективен и икономичен.

Включеният мрежов кабел и комплектът скрепителни елементи правят монтажа на бойлера лесен и удобен. Резбата на входната и изходната разклонителна тръба е 1/2, което го прави съвместим с повечето водопроводни системи.

С размери В х Ш х Д: 55.5 x 35 x 113.5 см, бойлерът Electrolux EWH 100 GLD EEC е компактен и лесен за инсталиране във всяка баня или кухня.

Гаранцията за този продукт е 5 години за вътрешния капацитет и 2 години за електрическите компоненти.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.