Продукти
Вашата поръчка

Бойлер Atlantic Steatite Turbo 100л

Бойлер Atlantic Steatite Turbo 100л
Бойлер Atlantic Steatite Turbo 100л
Вземи този продукт с безплатна доставка
359.92лв.
409.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: Steatite Turbo 100 литра
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

Бойлерът Atlantic Steatite Turbo с обем от 100 литра е надеждно и ефективно решение за вашите нужди от топла вода. С мощност от 2100W и вертикален монтаж, той е идеален за домове и офиси.

Този бойлер разполага с магнезиев анод, който гарантира дълъг живот на уреда, като предпазва от корозия. Водосъдържателят е емайлиран, което го прави устойчив на натрупване на котлен камък.

Най-интересното е, че Atlantic Steatite Turbo разполага със сух керамичен нагревателен елемент, разработен по уникална патентована технология. Този елемент е адаптиран за работа в райони със силно варовита вода, като предотвратява натрупването на нежелани отлагания.

Благодарение на ниската мощност на повърхността от само 4W/кв. см, този бойлер е икономичен и енергоспестяващ. Той разполага с термометър, който ви позволява да следите температурата на водата. Също така, бойлерът е съобразен с европейските стандарти за електробезопасност и защита на потребителя, съгласно IP 24.

Atlantic Steatite Turbo има висококачествена изолация с висока плътност, която осигурява допълнителна икономия на електроенергия. Тази изолация е произведена без хлорфлуоровъглеводороди, което я прави екологично приятелска.

Този бойлер е с размери B/Ш/Д: 103,8/43,3/45,1 см и е окомплектован с месингов клапан на 1/2. Има енергиен клас C, което го прави ефективен и икономичен.

Гаранцията на този продукт за физически лица е 7 години

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.