Продукти
Вашата поръчка

Бойлер ATLANTIC Steatite CUBE 100 л Silver Wi-Fi

Бойлер ATLANTIC Steatite CUBE 100 л Silver Wi-Fi
Бойлер ATLANTIC Steatite CUBE 100 л Silver Wi-Fi
Вземи този продукт с безплатна доставка
828.00лв.
979.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: Steatite CUBE 100 л Silver Wi-Fi
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

Бойлерът ATLANTIC Steatite CUBE 100 л Silver Wi-Fi е перфектното решение за вашата битова гореща вода. Със своя обем от 100 литра и електрическа мощност на нагревателя от 2400 W, този бойлер е идеален за семейства и домакинства с по-голямо нужда от топла вода.

Снабден с висококачествено емайлово покритие на водосъдържателя, бойлерът ATLANTIC Steatite CUBE е изключително издръжлив и устойчив на корозия. Той е оборудван със сух керамичен нагревател с мощност 2400W и технология Steatite, която го прави подходящ за всички видове вода.

С магнезиевия анод, водосъдържателят е допълнително защитен от корозия. Прецизният електронен термостат ви позволява да контролирате и настройвате температурата на водата по ваше желание. Интуитивното дигитално управление със светлинен индикатор показва наличното количество гореща вода.

Бойлерът ATLANTIC Steatite CUBE е оборудван с екологично чиста изолационна пяна с висока плътност, която осигурява оптимална енергийна ефективност. Със своя интелигентен режим на работа, бойлерът се адаптира към вашите нужди и ритъм на живот, минимизирайки разходите за вода и ток.

С бойлера ATLANTIC Steatite CUBE може да се свържете директно чрез безжичната Wi-Fi връзка и безплатната апликация Cozytouch за Android и iOS. Това ви позволява да контролирате и управлявате бойлера от всяко място в дома си, осигурявайки максимален комфорт и удобство.

Безопасността е от решаващо значение, затова бойлерът ATLANTIC Steatite CUBE е съобразен с всички европейски стандарти и директиви за безопасност. Със защитен индекс IP 24, бойлерът е напълно защитен от проникване на вода и влага.

С впечатляващия си дизайн в инокс, бойлерът ATLANTIC Steatite CUBE ще придаде стил и елегантност на вашия дом. С размери ВхШхД: 883 х 490 х 516 мм и тегло от 31 кг, той е компактен и лесен за монтаж.

5 години гаранция


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.