Продукти
Вашата поръчка

Проточен бойлер Elite EHD 3002D

Проточен бойлер Elite EHD 3002D
Проточен бойлер Elite EHD 3002D
74.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: EHD 3002D
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

Бойлер Elite EHD 3002D е перфектното решение за вашата кухня или баня. Със своите впечатляващи технически характеристики, този бойлер ще ви осигури надеждно и ефективно нагряване на водата.

Характеристики:
Мощност 3000W (230V/ 50Hz)
Нагревател от неръждаема стомана
Подходящ за кухни или бани
Дебит 3L за гореща вода, 3.5L за студена вода, налягане на водата 0,1 МРа
Работно налягане: 0.06-0.6MPa
Тип на монтиране: стоящ
Затварящ механизъм: керамичен
Степен на водоустойчивост: IPX4
Дисплей за температурата на горещата вода
Водо- и електроизолиран
Свободно превключване между гореща и студена вода
Включване, когато се завърти превключвателя в посока на гореща вода, изключване – при завъртане в посока на студена вода, ако водното налягане е нормално (≥0.06MPa)
Изходната тръба може да се завърта на 360 градуса
Защита срещу прегряване и свръхналягане
Отлична функция затопляне – 60 градуса по Целзий
Нагряването се контролира автоматично от превключвател на ръкохватката
Спестяваща вода дюза, лесен за монтаж и почистване

С мощност от 3000W (230V/ 50Hz) и нагревател от неръждаема стомана, Elite EHD 3002D е гаранция за бързо и качествено нагряване на водата. Дебитът от 3L за гореща вода и 3.5L за студена вода осигурява достатъчно количество вода за вашите нужди.


Този бойлер е проектиран с внимание към детайлите и предлага редица удобства, които ще ви впечатлят. Можете да се насладите на комфортната и безопасна употреба благодарение на керамичния затварящ механизъм и степента на водоустойчивост IPX4.


Дисплеят за температурата на горещата вода ви позволява да контролирате и регулирате температурата според вашите предпочитания. Включването и изключването се управлява лесно и удобно, благодарение на превключвателя на ръкохватката.


Elite EHD 3002D е снабден също със защита срещу прегряване и свръхналягане, което гарантира вашата безопасност и спокойствие. Този бойлер има и отлична функция за затопляне, която ви позволява да насладите на вода с температура до 60 градуса по Целзий.


Водата може да бъде лесно превключвана между гореща и студена, а изходната тръба може да се завърта на 360 градуса, което ви осигурява удобство при използването.


Спестяващата вода дюза прави монтажа и почистването на този бойлер лесни и бързи. Освен това, Elite EHD 3002D е водо- и електроизолиран, което гарантира безопасността при употреба.


Гаранция - 2 години.


Не чакайте повече и се възползвайте от предимствата, които ви предлага бойлерът Elite EHD 3002D. Поръчайте го сега от techno-center.bg и се насладете на комфорт и удобство във вашата кухня или баня.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.