Продукти
Вашата поръчка

Мултипозиционен бойлер Electrolux EWH 50 SI с Wi-Fi, 40л, 2КW, Сух нагревател, Бял

 Мултипозиционен бойлер Electrolux EWH 50 SI с Wi-Fi, 40л, 2КW, Сух нагревател, Бял
Мултипозиционен бойлер Electrolux EWH 50 SI с Wi-Fi, 40л, 2КW, Сух нагревател, Бял
Вземи този продукт с безплатна доставка
629.00лв.
649.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: EWH 50 SI
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

 Този бойлер е с обем от 40 литра и мощност от 2000 W, което го прави идеален за домове и офиси. Със своя елегантен дизайн и бял цвят, този бойлер ще се впише перфектно във всяко помещение.

- енергиен клас B

- емайлиран водосъдържател и активен титаниев анод

Технологията X-Heat на този бойлер използва сухи тръбни нагреватели, които са подходящи за райони с твърда и варовита вода. Това гарантира, че бойлерът ще работи ефективно и няма да се замърсява от натрупване на варовик.

- вертикална или хоризонтална инсталация, в зависимост от вашите нужди и предпочитания. Той може да се монтира на стена или да се постави на пода, в зависимост от пространството, което имате на разположение.

Този бойлер разполага също с няколко полезни функции, които ще улеснят вашето ежедневие. Wi-Fi възможността на този модел ви позволява да го контролирате от всяка точка на света, като можете да регулирате температурата на водата и да включвате и изключвате уреда от разстояние.

Функцията ECO поддържа загряването на водата до 55°C, което помага за увеличаване на експлоатационния живот на нагревателите. Smart Memory функцията на базата на навиците на потребителя изготвя алгоритъм за минимизиране на разхода на ток в рамките на 7 дни. Бактериите STOP системата осигурява професионална антибактериална обработка на водата, което унищожава микроорганизмите във водосъдържателя. Системата No Frost предотвратява замърсяването на тръбите с варовик, а функцията Timer SET позволява на уреда да изчисли времето за загряване на водата и да се включи предварително след задаване на точен час.


Гаранцията за този продукт е 5 години.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.