Продукти
Вашата поръчка

Буферен съд Шишков 100 л ф45 с двойно устойчиво покритие

Буферен съд Шишков 100 л ф45 с двойно устойчиво покритие
Буферен съд Шишков 100 л ф45 с двойно устойчиво покритие
Вземи този продукт с безплатна доставка
1,070.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: Шишков 100л ф45
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

Буферен съд Шишков 100 л ф45 - най-доброто решение за съхранение на течности



Гарантирано качество и надеждност


Буферният съд Шишков 100л ф45 е перфектното решение за съхранение на различни видове течности. Изработен от висококачествена пластмаса, този съд осигурява дълготрайна издръжливост и надеждност. Със своите 100л обем, той предлага достатъчно пространство за съхранение на големи количества течности.

Удобство и практичност


Буферният съд Шишков 100л ф45 е проектиран със специално внимание към удобството на потребителя. Снабден е с удобни дръжки за лесно пренасяне и маневриране. Освен това, съдът е оборудван с капак, който гарантира здраво затваряне и предпазва съдът от протичане или разливане на съдържанието.

Разнообразие от приложения


Със своя обем от 100л, буферният съд Шишков 100л ф45 е идеален за използване в различни сфери. Можете да го използвате в домашни условия за съхранение на вода, градински препарати или други течности. Също така, той е подходящ за професионални нужди, като селското стопанство, промишлеността или строителството.

Поръчайте сега и се възползвайте от предимствата на буферния съд Шишков 100л ф45


Не губете време и поръчайте своя буферен съд Шишков 100л ф45 от Techno-Center.bg. Осигурете си надеждност, удобство и практичност при съхранението на течности. Възползвайте се от разнообразието от приложения и се уверете в качеството на този продукт.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.