Продукти
Вашата поръчка

Бойлер Tedan Digital Pro Inox 80 л

Бойлер Tedan Digital Pro Inox 80 л
Бойлер Tedan Digital Pro Inox 80 л
Вземи този продукт с безплатна доставка
650.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: Digital Pro Inox 80 л
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

Търсите надеждно и качествено решение за загряване на водата във вашето домакинство? Тогава бойлерът Tedan Digital Pro Inox 80 л е идеалният избор за вас! Със своята вместимост от 80 литра, този бойлер ще осигури достатъчно топла вода за вашите нужди.

Изработен от висококачествена неръждаема стомана (inox), водосъдържателят на бойлера Tedan Digital Pro Inox 80 л е изключително здрав и устойчив на корозия. Това гарантира дълготрайност и надеждност на уреда.

Бойлерът е оборудван с никелиран нагревател с мощност от 3000 W, който осигурява бързо и ефективно загряване на водата. С един носещ планк и работно напрежение от 220 - 230 V, бойлерът е лесен за монтаж и използване.

Терморегулаторът на бойлера Tedan Digital Pro Inox 80 л ви позволява да контролирате и настройвате желаната температура на водата. С два термостата и индикатор за работещ уред, можете да се насладите на комфорт и удобство при използването на бойлера.

За вашата безопасност и защита на бойлера, той е оборудван с магнезиев анод и предпазен клапан. Това гарантира дълготрайност на уреда и предпазва от възможни повреди.

С височина от 100.4 см и диаметър от 39.5 см, бойлерът Tedan Digital Pro Inox 80 л е компактен и лесен за поставяне във вашето домакинство. С енергиен клас C и годишна енергийна консумация от 1429 kW, той е икономичен и екологичен избор.

Придобивайки бойлер Tedan Digital Pro Inox 80 л от Techno Center, вие получавате 2 години гаранция за физически лица



Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.