Продукти
Вашата поръчка

Бойлер Muler MH 7933WDF

Бойлер Muler MH 7933WDF
Бойлер Muler MH 7933WDF
64.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: MH 7933WDF
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

Търсите удобно и практично решение за вашата домакинска нужда от топла вода? Бойлерът Muler MH 7933WDF е идеалният избор за вас! Със своите високи технически характеристики и иновативен дизайн, този бойлер ще ви осигури незабавно използване и енергоспестяване.

С бързото си загряване и възможността за настройка на температурата от 30 до 60°C, Muler MH 7933WDF ви осигурява топла вода за секунди. Дизайнът му е създаден специално за работа с ниско налягане на водата, което го прави идеален за всяко помещение.

Бойлерът трябва да се монтира само в помещения с температура на въздуха над 0°C и в мрежа с дефектнотокова защита за вашата безопасност. Класът на защита IPX4 гарантира, че устройството е защитено от влага и прах.

С гъвкавия струйник и LED дисплея, Muler MH 7933WDF е лесен за използване и контрол. Монтажът му на стена е удобен и практичен, осигурявайки ви по-голямо пространство в банята.

Бойлерът разполага с рестарт бутон и защита против прегряване, което гарантира безопасността на устройството и вашия дом.

Гаранцията на Muler MH 7933WDF е 2 години, като можете да се доверите на качеството и издръжливостта на продукта.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.