Продукти
Вашата поръчка

Бойлер Electrolux EWH 15 Q O EEC

Бойлер Electrolux EWH 15 Q O EEC
Бойлер Electrolux EWH 15 Q O EEC
Вземи този продукт с безплатна доставка
239.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: EWH 15 Q O EEC
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други

Бойлерът Electrolux EWH 15 Q O EEC е перфектното решение за вашите нужди от гореща вода в дома. Със своите компактни размери и високи технически характеристики, той е идеален за монтаж над мивката.

Системата за бързо нагряване на водата позволява да достигнете максимална температура за само 19 минути за 10 литра вода и 23 минути за 15 литра. Това означава, че вие ще можете да се насладите на гореща вода в кратки срокове и без чакане.

Бойлерът е оборудван със система за защита от корозия Protect Tank, която включва фино диспергирано емайлово покритие на вътрешният резервоар и нагревателен елемент. Това гарантира дълготрайността на уреда и намалява риска от повреди и протичане на водата. Освен това, бойлерът разполага със система за безопасност и магнезиев анод с повишено тегло, които допълнително осигуряват защита и сигурност при експлоатацията.

Мощният нагревателен елемент от 2000 Вт е гаранция, че водата ще бъде нагрята до 75 °C само за 23 минути. Това значително намалява времето, което трябва да изчакате, преди да използвате гореща вода.

Бойлерът Electrolux EWH 15 Q O EEC разполага с икономичен режим, който осигурява увеличен ресурс на нагревателния елемент и защита срещу варовик. Това ви позволява да спестите енергия и да намалите разходите си за електроенергия.

Със своите компактни размери, бойлерът може да се постави дори в най-затворените пространства. Освен това, благодарение на избора на модели с долни и горни връзки, можете да го инсталирате в зависимост от мястото на водоснабдяване.

Бойлерът Electrolux EWH 15 Q O EEC е идеалното решение за вашата домашна гореща вода. С него ще можете да се насладите на комфорт и удобство във вашата баня или кухня. Поръчайте го сега от Techno-Center.bg и се възползвайте от всичките му предимства!

Гаранцията за този продукт е 5 години за вътрешен капацитет и 2 години за електрически компоненти.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.