Продукти
Вашата поръчка

Аспиратор AEG DVK6981HR

Аспиратор AEG DVK6981HR
Аспиратор AEG DVK6981HR
Аспиратор AEG DVK6981HR
Аспиратор AEG DVK6981HR
Аспиратор AEG DVK6981HR
Вземи този продукт с безплатна доставка
2,099.00лв.
2,369.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: DVK6981HR
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други
Аспиратор AEG DVK6981HR: Най-ефективното решение за пречистена въздушна среда

 Аспираторът AEG DVK6981HR е перфектното решение за подобряване на качеството на въздуха във вашата кухня. Този стилен и функционален аспиратор е снабден с иновативни технологии, които гарантират ефективно отстраняване на миризми и пара при готвене.

Снабден с мощен мотор, AEG DVK6981HR осигурява висока производителност на изтегляне на въздуха, като по този начин осигурява свеж и чист въздух в кухнята ви. Системата за изтегляне на въздуха може да бъде настроена на различни скорости, за да се справи с всякакви изисквания за готвене.

Този аспиратор е снабден със специални филтри, които задържат мазнините и другите замърсявания, предотвратявайки тяхното разпространение във въздуха. Филтрите са лесни за почистване и поддръжка, което гарантира дълготрайна и надеждна работа на аспиратора.

Стилният дизайн на AEG DVK6981HR го прави перфектно допълнение към всяка модерна кухня. Той е снабден с LED осветление, което осигурява ярка и равномерна светлина върху готварската плота. Това не само подобрява видимостта, но и придава елегантен и модерен вид на кухнята ви.

Със своите иновативни функции и стилен дизайн, аспираторът AEG DVK6981HR е идеалното решение за всеки, който търси перфектна комбинация от ефективност и естетика в кухнята си. Насладете се на чист въздух и приятно готвене с този висококачествен аспиратор от AEG.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.