Продукти
Вашата поръчка

Аспиратор AEG DGK6981HM

Аспиратор AEG DGK6981HM
Аспиратор AEG DGK6981HM
Аспиратор AEG DGK6981HM
Аспиратор AEG DGK6981HM
Аспиратор AEG DGK6981HM
Вземи този продукт с безплатна доставка
1,099.00лв.
1,179.00лв.
  • Stock: Налично
  • Арт. №: DGK6981HM
Доставка за 1-3 работни дни
На изплащане бързо и лесно
Преглед преди плащане
⭐⭐⭐⭐⭐ 1500+ мнения
Коректен магазин според действителни мнения от клиенти.
94.37% биха препоръчали магазина на други
Аспиратор AEG DGK6981HM: Изключително ефективно решение за пречистен въздух във вашата кухня

АБСОРБАТОР HANDS FREE

Този абсорбатор е оборудван с полезната функция Hob2Hood, която автоматично контролира мощността и осветлението. Това означава, че можете да се фокусирате изцяло върху готвенето, докато абсорбаторът регулира екстракцията на парите. Така няма да се налага да докосвате абсорбатора с мазни пръсти от готвенето. Разбира се, винаги можете да поемете управлението в свои ръце с ръчното управление.

ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА

Този абсорбатор бързо и ефективно пречиства кухнята от изпаренията при готвене. Това е възможно благодарение на мощния мотор, който гарантира, че въздухът в кухнята ви е чист и свеж.

LED СВЕТЛИНИ

Абсорбаторът е оборудван с LED светлини, които не само използват по-малко енергия, но също така имат и по-дълъг живот. Те осигуряват ясна и ярка светлина, която ви позволява да виждате ясно по време на готвене.

ПРЕДИМСТВАТА НА LED ОСВЕТЛЕНИЕТО

Използването на LED осветление има множество предимства. Тези светлини са ярки и издръжливи, което ги прави идеални за готвене. Освен това, те осигуряват детайлно осветление, което ви помага да виждате всеки детайл по време на готвене.

ЕЛЕГАНТНА КОМБИНАЦИЯ

Този абсорбатор предлага елегантна комбинация от функционалност и дизайн. Той е оборудван с ефективен филтър срещу мазнини, който работи дискретно и е прикрит зад тънък иноксов капак. И двата могат да се мият в миялна машина, което гарантира, че абсорбаторът ще работи ефективно през цялото време.

Поръчайте този абсорбатор от techno-center.bg и се възползвайте от всички негови предимства. Ясната и ярка светлина, мощният мотор и елегантният дизайн го правят идеален избор за всяка кухня.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
След завършване на поръчката очаквайте обаждане за потвърждение и изпращане. Въпреки регулярното актуализиране е възможно продукта да бъде изчерпан до завършване на поръчката.