Продукти
Вашата поръчка

Бойлери на твърдо гориво

Бойлери на твърдо гориво. Изберете от нашата категория бойлери на дърва на изгодни цени онлайн.

Производител: Тусима Т
Топлината и горещата вода са от съществено значение за комфорта във всяко жилище. Ако търсите ефективен и икономичен начин да задоволите тези нужди, тогава бойлерът на дърва и ток под налягане Тусима е идеалният избор за вас. Мощност: 2 kW Напрежение: 220 V - 50 Hz Водосъдържател с вместимост 75d..
386.00лв.
Производител: Тусима Т
Технически характеристики: Водосъдържател с вместимост 75dm3 вода. Височината му е 950мм, диаметър 320мм, дебелина на стени 2мм, а дъна и капаци -3мм. Нагревателна печка: съставена от горна горивна камера и долна камера, пепелник с чекмедже за остатъчна пепел. Гаранция физическо лице: 2 го..
375.00лв.
Производител: Тусима Т
Търсите икономичен и екологичен начин за отопление на вашата домакинство? Бойлерът на дърва Тусима неръждаем е идеалното решение за вас! Материал: неръждаема стомана Капацитет: 100 литра Издръжлив и надежден Енергоспестяващ и екологичен Лесен за инсталиране и поддръжка Подходящ за отопление на..
545.00лв.
Производител: Тусима Т
Бойлерът на дърва Тусима емайл е идеалният избор за вас!Той е създаден с изключителна грижа и внимание към детайлите, за да осигури ненадминато качество и дълготрайна употреба...
406.00лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)