Продукти
Вашата поръчка

За нас

Добре дошли в TECHNO-CENTER.bg - вашият онлайн магазин за висококачествени домакински уреди и техника! 


Ние сме тук, за да предоставим на нашите клиенти най-добрите продукти на пазара, обединени под един покрив. 

Нашият електронен магазин е изграден с мисията да улесни вашият избор и пазаруване на домакински уреди, предлагайки ви разнообразие, надеждност и конкурентни цени.


Какво прави TECHNO-CENTER.bg уникален?

  • TECHNO-CENTER.bg ви предоставя богат асортимент от черна и бяла техника, който включва хладилници, бойлери, перални, печки и още много други. Ние сме горди да предлагаме само продукти от водещи марки, които гарантират високо качество и дълъг експлоатационен живот.
  • TECHNO-CENTER.bg се фокусира върху предоставянето на продукти от доказани марки, които са известни с надеждността и иновациите си. Сред тях са Liebherr, Bosch, Whirlpool, Ariston, Indesit, Gorenje, Vox, Techniker, Atlantic и много други доказани производители.
  • TECHNO-CENTER.bg предлага изключително продукти на водещия тъговец и директен вносител Влади вес ЕООД. Това позволява да предлагаме не само конкурентни цени, но и гаранция за произход на всеки продукт.
  • TECHNO-CENTER.bg има изградена система за регулярен преглед и сравнение на съпоставими предожения на пазара, за да можем да предложим на нашите клиенти винаги атрактивни оферти.  

Ако имате въпроси или се нуждаете от съдействие, нашият екип от експерти е тук, за да ви помогне.
Свържете се с нас чрез нашата контактна форма, телефон или чат за бърза и професионална поддръжка.
Заповядайте и във физическите магазини на фирма Влади вес!


Благодарим ви, че ни избрахте за ваш доверен партньор в онлайн пазаруването на техника за дома.